GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 435

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
439,4K
Sayfa
435/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İneriz boş kaleye golü cakariz a kadar katılıyorum.
Dipnot. Ultraslani da sevmem

GscimbomMobile
abi ondan önce bir şey demiyorki :D oraya kim niye itiraz etsin, bunlar menfaatçi oldukları için böyle konuşuyorlar. Biz maddi bir karşılık almadan hatta maddi olarak vererek sadece manevi tatmin arıyoruz gsden. Transfer falan işin tuzu biberi muhabbeti ama takımın eksikleri var ve gelmezse üzülen yine biz taraftar olacağız. Kel, yandaş yönetim parasına bakacak şakşakçıları yiyebildiği kadar yiyecek.. neyse işte

abi ondan önce bir şey demiyorki :D oraya kim niye itiraz etsin, bunlar menfaatçi oldukları için böyle konuşuyorlar. Biz maddi bir karşılık almadan hatta maddi olarak vererek sadece manevi tatmin arıyoruz gsden. Transfer falan işin tuzu biberi muhabbeti ama takımın eksikleri var ve gelmezse üzülen yine biz taraftar olacağız. Kel, yandaş yönetim parasına bakacak şakşakçıları yiyebildiği kadar yiyecek.. neyse işte
Ya rahat olsanıza siz biraz. Gelmeme gibi bir durum olabilir mi sizce? Bahsi geçen oyuncuları kim ne kadar izledi allaaah aşkına gaza gelmeyin dediğim bu. Elbet birileri gelir bölgesel eksiklerimiz kabak gibi ortadayken ve yönetim teknik ekip bunu kabul etmişken, üstelik 2.kez seçilen ve hatalarımdan ders aldım diyen biri bu riske girer mi? Azcık akıl mantık kullanın. ha bugün ha yarın yapılacak bu transferler. Yaygaraya paniğe gerek yok. Anlatmak istediğim bu. Tek kulvarda mücadele edeceğiz. Sezonu geç açacağız rakiplerle bu farklı karıştırmayin. Onlar niye erken yapıyor biz yapmıyoruz diye düşünmeyin. Herşey olur gider rahat biraz yahu.

GscimbomMobile

Marcao'nun yerini bugün doldurmaya kalksan toplamda 30 milyon para harcayacaksın, marcaoya da sevillaya da siktiri çekin kardeşim marcao 2 sene sonra free gitse zararın 4 milyon euro olur. 2 sene sonra 28 yaşına gelir oynamayan bir oyuncuyu da kimse almaz.
Keriz gibi en parlak oyuncusundan 5 milyon kar eden bir kulübe evrilirsen ne nelssonu satabilirsin ne keremi ne de patlama yapacak herhangi bir oyuncunu.

Galatasaray'da transferde neler oluyor? Solbakken'in menajerinin İstanbul'a geleceğini duyurmuştuk. Galatasaray'ın ilgilendiği Portekizli orta saha kim? Wout Weghorst sonunda İstanbul'a Beşiktaş'a geliyor. Weghorst Beşiktaş'a fayda sağlar mı? Acun Ilıcalı'nın gündem yaratan açıklamaları Spor Gecesi'nde... Süper Lig'de 2022-2023 fikstürü çekildi. Erik Botheim gelişmesi... Trezeguet Trabzonspor'da. Muleka için Beşiktaş yeniden mi masada? Galatasaray haberleri, Fenerbahçe haberleri, Beşiktaş haberleri, Trabzonspor haberleri Spor Gecesi Digital'de!

Bohteim'ın olmaması dramatik değil bence. Forvet bakılıyorsa çok net isimler olmalı, olmuyorsa Mostafa ikna edilsin yanına da J.Pedro lig için fazlasıyla yeterli, ikisi takılır ilerde.

Kanat rotasyonumuz da orta saha kadar dar. Garanti gözüyle bakılacak bir tek Kerem var. Bizim ayarımızda bir takım için korkunç.

Yunus ne verecek soru işareti, ads performansını bizde verebilirse ne ala. Kılınç mevkisiz adam geç, Barış Alper her şey olur kanat olamaz çocuğu yanlış yönlendirmişler. En son kaldı depresyon adam Morutan. Sözün özü Solbakken potansiyeli ve maliyetiyle atılır zar olarak duruyor.

Galatasaray'da transferde neler oluyor? Solbakken'in menajerinin İstanbul'a geleceğini duyurmuştuk. Galatasaray'ın ilgilendiği Portekizli orta saha kim? Wout Weghorst sonunda İstanbul'a Beşiktaş'a geliyor. Weghorst Beşiktaş'a fayda sağlar mı? Acun Ilıcalı'nın gündem yaratan açıklamaları Spor Gecesi'nde... Süper Lig'de 2022-2023 fikstürü çekildi. Erik Botheim gelişmesi... Trezeguet Trabzonspor'da. Muleka için Beşiktaş yeniden mi masada? Galatasaray haberleri, Fenerbahçe haberleri, Beşiktaş haberleri, Trabzonspor haberleri Spor Gecesi Digital'de!
bomboş bir yayın programı

Ya rahat olsanıza siz biraz. Gelmeme gibi bir durum olabilir mi sizce? Bahsi geçen oyuncuları kim ne kadar izledi allaaah aşkına gaza gelmeyin dediğim bu. Elbet birileri gelir bölgesel eksiklerimiz kabak gibi ortadayken ve yönetim teknik ekip bunu kabul etmişken, üstelik 2.kez seçilen ve hatalarımdan ders aldım diyen biri bu riske girer mi? Azcık akıl mantık kullanın. ha bugün ha yarın yapılacak bu transferler. Yaygaraya paniğe gerek yok. Anlatmak istediğim bu. Tek kulvarda mücadele edeceğiz. Sezonu geç açacağız rakiplerle bu farklı karıştırmayin. Onlar niye erken yapıyor biz yapmıyoruz diye düşünmeyin. Herşey olur gider rahat biraz yahu.

GscimbomMobile
Bravo.

Bir şeyi olumlamak ya da ne pahasına olursa olsun destek vermek değil, her takımın transfer önceliği ve dinamikleri farklı, senin bahsettiğin gibi.

Örneğin FB 10 gün sonra Cl elemesi oynayacak. Biz ilk resmi maçımızı 30 gün sonra yapacağız mesela. Neredeyse tüm rakiplerimizden daha geç açacağız sezonu.

Tabi bu bir savunma argümanı değil ama biraz daha sakin olabiliriz.

Ayrıca Avrupa kupalarında olmadığımız için, hem maddi hem manevi olarak inanılmaz dezavantajlıyız bu sezon transfer için.

Ha ben Dursun Özbek'e katiyetle güvenmiyorum fakat, Okan hoca ve Erden Timur bayağı ümit vadediyor bana. Bu yüzden bir 10 gün daha bekleyelim derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt