Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
abi ondan önce bir şey demiyorkiİneriz boş kaleye golü cakariz a kadar katılıyorum.
Dipnot. Ultraslani da sevmem
GscimbomMobile
abi ondan önce bir şey demiyorkiİneriz boş kaleye golü cakariz a kadar katılıyorum.
Dipnot. Ultraslani da sevmem
GscimbomMobile
Abi bildiğin manipülasyon sitesi ya. Bugün GS Elif'i alsa, hatta free agent alsa, millet söver. Ne Elif'i yahu, bir de 24 m EUR.Eljif elmas’a bak 24 m euro görünüyor transfermarkt’ta
Ya rahat olsanıza siz biraz. Gelmeme gibi bir durum olabilir mi sizce? Bahsi geçen oyuncuları kim ne kadar izledi allaaah aşkına gaza gelmeyin dediğim bu. Elbet birileri gelir bölgesel eksiklerimiz kabak gibi ortadayken ve yönetim teknik ekip bunu kabul etmişken, üstelik 2.kez seçilen ve hatalarımdan ders aldım diyen biri bu riske girer mi? Azcık akıl mantık kullanın. ha bugün ha yarın yapılacak bu transferler. Yaygaraya paniğe gerek yok. Anlatmak istediğim bu. Tek kulvarda mücadele edeceğiz. Sezonu geç açacağız rakiplerle bu farklı karıştırmayin. Onlar niye erken yapıyor biz yapmıyoruz diye düşünmeyin. Herşey olur gider rahat biraz yahu.abi ondan önce bir şey demiyorkioraya kim niye itiraz etsin, bunlar menfaatçi oldukları için böyle konuşuyorlar. Biz maddi bir karşılık almadan hatta maddi olarak vererek sadece manevi tatmin arıyoruz gsden. Transfer falan işin tuzu biberi muhabbeti ama takımın eksikleri var ve gelmezse üzülen yine biz taraftar olacağız. Kel, yandaş yönetim parasına bakacak şakşakçıları yiyebildiği kadar yiyecek.. neyse işte

sanmam saglam bi duyum aldi kesin ali naci kolay kolay böle demezdi, ümidi kesebiliriz.Muhabirlerin alayı sahtekar.
40 milyon bütçelerden şimdi transfer olmayacak moduna mı geçtiler
novais ya da çikinyo derlerse laptopumu atomlarına ayırırım. sergio olivira ya da carvalhodur muhtemelnGalatasaray'da transferde neler oluyor? Solbakken'in menajerinin İstanbul'a geleceğini duyurmuştuk. Galatasaray'ın ilgilendiği Portekizli orta saha kim?
çok formdaydı bu sezon hem ligte hem milli takımda.Muhteşem bir 8 numara oldu prime selçuk gibi neredeyseEljif elmas’a bak 24 m euro görünüyor transfermarkt’ta
bomboş bir yayın programıGalatasaray'da transferde neler oluyor? Solbakken'in menajerinin İstanbul'a geleceğini duyurmuştuk. Galatasaray'ın ilgilendiği Portekizli orta saha kim? Wout Weghorst sonunda İstanbul'a Beşiktaş'a geliyor. Weghorst Beşiktaş'a fayda sağlar mı? Acun Ilıcalı'nın gündem yaratan açıklamaları Spor Gecesi'nde... Süper Lig'de 2022-2023 fikstürü çekildi. Erik Botheim gelişmesi... Trezeguet Trabzonspor'da. Muleka için Beşiktaş yeniden mi masada? Galatasaray haberleri, Fenerbahçe haberleri, Beşiktaş haberleri, Trabzonspor haberleri Spor Gecesi Digital'de!
Adaylarım;novais ya da çikinyo derlerse laptopu atomlarına ayırırım
Bravo.Ya rahat olsanıza siz biraz. Gelmeme gibi bir durum olabilir mi sizce? Bahsi geçen oyuncuları kim ne kadar izledi allaaah aşkına gaza gelmeyin dediğim bu. Elbet birileri gelir bölgesel eksiklerimiz kabak gibi ortadayken ve yönetim teknik ekip bunu kabul etmişken, üstelik 2.kez seçilen ve hatalarımdan ders aldım diyen biri bu riske girer mi? Azcık akıl mantık kullanın. ha bugün ha yarın yapılacak bu transferler. Yaygaraya paniğe gerek yok. Anlatmak istediğim bu. Tek kulvarda mücadele edeceğiz. Sezonu geç açacağız rakiplerle bu farklı karıştırmayin. Onlar niye erken yapıyor biz yapmıyoruz diye düşünmeyin. Herşey olur gider rahat biraz yahu.
GscimbomMobile