Alip oynatabilsek var ya gedson felan yaninda bos kalir
Birbirinden alakasız iki adam.
Alip oynatabilsek var ya gedson felan yaninda bos kalir
İtalyadan isteyenlerde varmış o yüzden 7 den aşağıda olmaz bence.Takimi düsmüs, yas 30 ve tek senesi kalmis. 5-6 arasi bitirmeye calismaliyiz.
bonservislerde çok fark yoktur ama son çıkan habere baktım bizim verdiğimiz maaşa yaklaşamıyorlarmış. yazılanlara göre biticek ama nico dısında kimse girmiyor haberi. bir tuhaflıklar varİtalyanlar son dönemde bonservisleri bonus dahil veriyor, böyle bir şey olabilir belki ama Salernitana vs. 6-7 teklif etti denilmişti.
yokhala mı bahsetmediler?
Ben belki daha da tepki çekecem ama Amine Harid tarzı oyuncular 10 numaraya daha çok yakışıyor ben onu daha çok istiyorumMuhtemelen tepki cekecegim ama ben Joao Pedro'yu pek begenmedim. Istatistikleri fena durmuyor elbette.
ölü numarası yapıyorlar heralde
%90 bahsetseler bile yok falan der bunlar ama boş tüm italyan medyası son dakika verip anlaşıldı derken ortada bir şey olmadığına ilkokul çocuğu dahi inanmaz.
ne tarz bir duyum baktın renktas?Duyum varmi
Ben belki daha da tepki çekecem ama Amine Harid tarzı oyuncular 10 numaraya daha çok yakışıyor ben onu daha çok istiyorum
Orta saha dransferi artik nefes alsin yeter mod dayimne tarz bir duyum baktın renktas?
HY Marcao’yu 15 M Euro’dan az veren kimseye satmayacağımızı söylüyor
Abi nereden bulursunuz bunları yaEkli dosyayı görüntüle 165472
Ekli dosyayı görüntüle 165471
bana güvenilir biriymiş gibi geldi. inandım ben bu adama