GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 33

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440,1K
Sayfa
33/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solbakken
Botheim

Acilen gelmeli

Mohammed 8m sut

Solbakken için benim anladığım - Bodo romaya günahını bile vermeyecek, o yüzden Roma bonservis ile alamayacak bu adamı - yani biz alabilirsek bu yaz alabiliriz , ocakta herkes üşüşür free transferde. Olay futbolcu iknası + 2 M avro heralde. ben böyle anlıyorum

Botheim : sözleşme fesih olayı riski var, tamamen fesihse adam free , değilse haşırt olabilir

ben öncelik solbakken - oluyorsa ikisi paket çok memnun olacağım.

Ali T. i direkt sağ bek koysun Okan , mert müldüre para harcamayalım.. MM satılsın güzel teklife ,
6-8 e de donatalım ... kapansın bu konu.

Talisca, Talisca diyenler Talisca'nın Arabistan'da yaptıklarını Seri A'da yapan adama burun kıvırıyorlar.
bence beşiktaşa laf sokma- goyogy yapma arzusu çok hakim o ikilemde

ben Pedro'yu sabaha kadar tercih edeirm taliscaya çünkü talisca full para adamı ve çok falza para. istediğin kadar sponsor vs desteği - totalde sana giren para yüksek,daha faydalı kullanırsın onu . her şeyi harcayacağız sonuna kadar bakış açısıda yanlış.

pedro bu seneki en iyi transferimiz olacak. basarisiz gecen sezonun ardindan 'allahtan pedroyu almisiz, o da olmasa kume duserdik' diyeceksin.
Cagliari 'yi kurtarmamiş ama, küme düşmüşler bu sezon.Elmas +Terim ikilisi nasıl bir orta saha yokluğuna düşürmüşler ki takımı İtalya 'da küme düşen takımın oyuncusunu kurtarıcı olarak alıyoruz.

Bu hafta transfer beklemeyin ifadelerini ciddiye almayın. Burada bir strateji olduğu açıktır teyakkuzda olalım!!

Motz nereye kayboldu trezeguet kutlamasını gitti herhalde. Hem o hem de ahmet yokken bile kolpa dahi olsa haber çıkmıyor o kadar boş bir gün oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt