GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 131

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,9K
Sayfa
131/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakan Buz olarak geri gelirdin. Hic göze batmazdi.

1656625071013.webp

Zamanında bizimle maçları varken bizim sıkıcı futbolumuzu dört gözle izleyen bu müthiş stoperi almak için neyi bekliyoruz gayet ucuz hem

Bırakalım artık bu veteran topçu seviciliğini... Falcaodan yeterince ağzımız yanmadı mı renktaş
Dedim ya 33-34 yaşında futbolcuyu istemem normalde. Dzyuba transferini onaylamam için gereken koşulları sıraladım...

Eldeki forvetlerden hiçbirini beğenmiyorum. Aslında aklımdan geçen, hepsinin gönderilmesi mümkünse...

Botheim deniyor; hadi Umut Bozok' u da aldık diyelim, yine yetmeyebilir. Botheim genç bir futbolcu ve son oynadığı ligin iyi bir referans olmadığını kabul etmeyen yok gibi...

Botheim+Dzyuba+Umut; ister tek forvette rotasyona tabi tut; ister 4-4-2 ile bam-bam-bam!..Senelik 1 m garanti+birtakım bonuslarla ve 1+1 sözleşmeyi kabul edecek, futbol oynamaya istekli bir Dzyuba' ya hayır denmez. Bunun Falcao transferiyle alakası da olmaz o vakit...

Valencia da devreye girmiş. Son yıllarda 30 yaşında bir oyuncuyu para verip almadılar. Bakalım Gattuso bir şeyleri değiştirecek mi? Düşük ihtimal bence..

Joao Pedro’s future will be clearer in the coming days. For a few days there has been Galatasaray, with other contacts in the afternoon waiting for an official offer (the Turkish club has confirmed the strong approval). But just in the last few hours there has been an inclusion of Valencia, the very Gattuso profile that Politano is also following for the offensive belt and who appreciates – denied aside – Women for the midfield. For the moment there are two clubs in contention and they are foreigners, in Italy we will see if there will be an answer from Turin or Monza, but we are almost at an auction, waiting for the proposal more to the end.

[Alfredo Pedulla]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt