+burhancanMehmet özcan denen kolpacıyı göremedim
+burhancanMehmet özcan denen kolpacıyı göremedim
sil .ben yanlış topcuya bakmışım solbekmiş
reis ben atladım direk stoper diye solbekmiş. özür
seni hic iyi gormuyorumsil .ben yanlış topcuya bakmışım solbekmiş
bu saatte cagliari v juventus maçı açık arkada... iyi olma ihtimalim var mı senceseni hic iyi gormuyorum
+burhancan
Mevzu doğru adamları bulabilmekte. Tarihte örnekleri az olan İlie-Ribery gibi birilerini bulursan neyin yedek kulübesi, neyin kiralığı?!..Boey gibilerine toslarsan da ne yaparsan yap açılmaz o şemsiye!..Su solbakkan ve boeithem bir takima gitsede kurtulsak biz genc oyuncu alip yetitirecek potansiyelde bir ulkeye taraftara sabira sahip degiliz 25 yas alti oyuncu aliyorsak yedek klubesine veya kiralik gonderilmesi gerekir
solbek
![]()
Giuseppe Pezzella - Oyuncu profili 25/26
Giuseppe Pezzella, 28, İtalya ➤ US Cremonese, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 29 Kas 1997, Napoli, İtalyawww.transfermarkt.com.tr
tamamen en ayni dusuncelerdeyim sayin ÇamForvete yakın 10 numaraları çok sevmiyorum ama bu kalitede başka oyuncu bulamayız. 6-8’i kaliteli alırsak iş yapacaktır. Cagliarililerin yorumları çok olumlu, o yüzden istediğim bir transfer.
ertem şener elit bir yalancı,kimse onun seviyesine çıkamazErtem ne olcak,onursal kolpalist de mi olacak o
bu saatte cagliari v juventus maçı açık arkada... iyi olma ihtimalim var mı sence
kim'in maaşını verebilecekler mi?Cuma günü Rennes sportif direktörü İstanbul’a gelmiş. Kim için görüşmüşler.
kader ağlarını örüyorZaniolo Juve ile anlaşmış. Solbakken zu Rome @Sami Karakoç
sana da tunaydın abiGünaydın herkese
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi