Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açlıktan totosu fizandan görülen tjk bile , nereye ne ihtiyaç var pat diye alıp getiriyor, pjanic, texeria, batsuayi,ghezzal,rosier , hepside kalite , harcama limiti bizim yarimiz kadar ama adamlar planlı çalışıyor, biz birine talip oluyoruz , tam 1,5 ay adam hergun geliyor

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
CL faktörü vardi bunu unutmamak gerek. Simdi onlarda kolay kolay transfer yapamiyor. Hele bu borc bataginda.

di marzio kudurugu niye haber girmiyo solbakken roma ile ilgili?herif gece yarasa,gündüz serce gibi haber giriyo

1656889637984.webp

Sky Sports muhabiri Michael Bridge, Tottenham'ın Tanguy Ndombele'de ilerlemekte zorlanabileceğini ve Galatasaray'a kiralık bir hamle hakkında fısıltıların dışında orta saha oyuncusuna çok az ilgi olduğunu açıkladı.

Bridge has now explained there had been some rumours of Galatasaray pursuing a loan for Ndombele but there has otherwise been no news about a departure, which could give Spurs a problem this summer.

"Geçen gün Galatasaray'la ilgili başka bir krediyle ilgili bir fısıltı duydum, ama gerçekten hiçbir şey olmadı.

Bence Spurs'ün biraz sorun yaşayabileceği tek oyuncu bu olabilir."

:) takipteyim ndombeleyi @Hasan Çam @Sami Karakoç

şu ndombele söylentileri gercek olsun artık lütfen

Gedson bunlarin son maliyetli transferi olacak. Bi gösteris adina ucuruma sürükledi cebi bunlari farkinda degiller.
Birde texeira pijanic batsuahyi büsürü maas ödediler CL de 0 cektiler. Tam ucurumdalar.
mesele o değil rengo , dahada beter olsunlar, benim demek istediğim adamlarda bı gayret var herkeste var , plan program çalışma, bize hangi yönetim gelse değişmiyor hep aynı, anlastigimiz oyuncunun gelmesi bile 2 ay sürüyor, İstanbul'a getiripte imzasını yetistiremedigimiz oyuncu var , takıma alışması Kasım ayını bulan 100lerce oyuncu var

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt