Böyle diye diye berkan-taylan devam
Galatasaray transfer yapacaktir elbet
Joao Pedro ile beraber yükselişe geçer herhalde Muho, bi de konuşmayı öğrenseAkıllı hocanın hali de bir başka oluyor. Forvetlerden üst düzey verim alan birisi olduğuna göre gelecek sene çok daha güzel fiyatlara satılabilir..
BosAli naci solbakkenle ocak ayi icin anlastigimizi soylemisti ne oldu o mevzu
Bu haftada gelen giden olmazsa yangın tayfayı ivedilikle görev başına davet ediyorum. bayram haftası zaten yaprak kımıldamaz ayın 18'i olur. 5 ağustosta ligin ilk haftasını oynayacağız. böyle giderse en iyisini alacaz diye diye 8 eylül günü hâlâ transfer bekliyor olacağız.
Şimdi peki yönetim bu aşamada ne yapabilir? Ortada bir yangın var. Bu yangın su ile sönecek bir yangın değil, buna köpükle müdahale etmek lazım. Ben yönetimin yerinde olsam 10 numara+forveti bu hafta şakkadanak açıklarım. Şaşırır yangın tayfa hiç beklemedikleri bir hareket. Nasıl alıyorlar, demek ki bu yönetim gerçekten paralıymış diyecekler. Nabızlar mutlaka düşecek. Ama biraz yavaş düşecek. Yönetimin pili bitecek diye bekleyecekler. Arkadan 2 orta sahayı daha şakkadanak açıklayacak yönetim. Yetmedi mi? Ertesi hafta Mert Müldür+ Denayeri de satın alırım. Çil yavrusu gibi dağılırlar zaten ondan sonra.
Solbakken Roma’ya uçmuş.
ceideyi bize yazmıştı bu herif ordan hatırladım
Rezillik