GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 366

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,8K
Sayfa
366/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu haftada gelen giden olmazsa yangın tayfayı ivedilikle görev başına davet ediyorum. bayram haftası zaten yaprak kımıldamaz ayın 18'i olur. 5 ağustosta ligin ilk haftasını oynayacağız. böyle giderse en iyisini alacaz diye diye 8 eylül günü hâlâ transfer bekliyor olacağız.

Şimdi peki yönetim bu aşamada ne yapabilir? Ortada bir yangın var. Bu yangın su ile sönecek bir yangın değil, buna köpükle müdahale etmek lazım. Ben yönetimin yerinde olsam 10 numara+forveti bu hafta şakkadanak açıklarım. Şaşırır yangın tayfa hiç beklemedikleri bir hareket. Nasıl alıyorlar, demek ki bu yönetim gerçekten paralıymış diyecekler. Nabızlar mutlaka düşecek. Ama biraz yavaş düşecek. Yönetimin pili bitecek diye bekleyecekler. Arkadan 2 orta sahayı daha şakkadanak açıklayacak yönetim. Yetmedi mi? Ertesi hafta Mert Müldür+ Denayeri de satın alırım. Çil yavrusu gibi dağılırlar zaten ondan sonra.

Çarşamba günü bekliyoruz molotofkokteylleri hazırladık yangın tayfa göreve hazır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sabahspor = mehmet özcan değil mi - hayırlı bir şey dese şaşırırım zaten.

ama genede benim aklıma yatmıyor italayda o takımla Galatasaray arasındaki seçimde italyayı seçmesi bri futbolcunun. Detay para olabilir doğru , paraysada derdi tmm buyursun italyada orta sıra takımında başarılar dileriz.

işin doğruluğunu %100 bilmiyoruz o nedenle resmi haber olana kadar beklemedeyim.

Hep belirttiğim gibi Solbakken bana göre daha önemli iki norveçli arasında , botheim yerine ilk olarak Umut Bozok bitirilir. Cepte 1 forvet alınmış olunur , sonrasına bakılır düşüncesindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt