GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 367

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,8K
Sayfa
367/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joao Pedro'yu alırız üstüne de Umut Bozok, bunlara ek başka bir forvet almayacağız gibi. Alabilecek gibi bir görüntü de vermiyorlar zaten. Ha Gomis-Diagne bu ikiliden kurtulursak o zaman bi ihtimal alabilirler.

6-8 transferleri yapılsın diğer mevkilere sonra bakılır. Şahsen diğerleri giderse üzülmem. Şuanda elzem olanlar belli. 8’e Sanson,6’ya ise kim gelir bilmiyorum. Fizikli,teknik biri gelmeli. Keşke Sissoko’yu biz alsaydık.

avrupada yokuz(saolsun eski yönetim ve teknik ekipler) bu bizim açımızdan çok kötü. Oyuncu sadece Türkiye ligi için gelmek istemezse kim ne diyebilir.

Bana kalırsa Mecbur bölgeler ve gelirse fırsat trasnferleri önemli bu sezon. gidip her ihtiyaca / rotasyona para dökmeye bu sezon özelinde gerek hiç yok çünkü elde ek fistür ya da kulvar yok .

Ortasah ile ofans oyunun oturtup şampiyon olmak bu sezon hedefi - esas bu oluşunca takımın noktasal ihtiyaçları çıkacaktır. O zaman düşünülmeli.

6-8-10* + fırsatlar (J.Pedro adı çok geçtiği için ekliyorum 10'u - yoksa 6 ve 8 hala daha önemli)

avrupadan kimseyi getiremiyoruz bari superlig karmasi yapalim

Kerem Umut Yunus
Hadziahmetovic - Fernando
Berkan
Pva - Abdul - Nelsson - Omar
Muslera

haddimizi bilerek ilk 5e gireriz herhalde​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt