en iyi teklif bizimmiş. oyuncunun önceliği roma. OMAR İKNA ET ŞU COCUGU
Bu kadar veryansın edilcek bi topçu mu sami
en iyi teklif bizimmiş. oyuncunun önceliği roma. OMAR İKNA ET ŞU COCUGU
veryansın mı ettim knk ucuza bitebilecek potansiyelli bir genco ölüp bitmiyorum herife tbhBu kadar veryansın edilcek bi topçu mu sami
Galatasaray bu gidişle kimseyi alamayacak son günlerde adı sanı duyulmamış futbolcuları alacaklar 22-23 sezonunda fiyasko olacak o değilde ben Okan hocaya açıyorum hoca olarak Galatasaray kariyeri başlamadan bitecek kötü anılarlaBitik aç dediğimiz Bjk adam almış biz hala ilgileniyoruz safhasındayız.
haluk dün yayında birbirlerine alternatif diyordu bu ikisi için.Carvalho + Gueye =![]()
Gueye + Sanson daha iyi olur gibiCarvalho + Gueye =![]()
iş son günlere kalırsa, rota yine Rumen oyunculara dönerGalatasaray bu gidişle kimseyi alamayacak son günlerde adı sanı duyulmamış futbolcuları alacaklar 22-23 sezonunda fiyasko olacak o değilde ben Okan hocaya açıyorum hoca olarak Galatasaray kariyeri başlamadan bitecek kötü anılarla
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hangisi önde acabahaluk dün yayında birbirlerine alternatif diyordu bu ikisi için.
Kasada mo nun bonservisibi alacak para yokmus.
Dursunun ödemesine de bankalar birligi birakmiyormus.
Transfer kapandi bizim icin
maaşı verdiğin anda carvalhoyu getirirsin gueye zorhangisi önde acaba
Hiç alakaları olmamaları haricinde bir problem yok.haluk dün yayında birbirlerine alternatif diyordu bu ikisi için.