GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 392

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440,7K
Sayfa
392/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama daha takimda
Gomis daha takimda
Omar daha takimda
Sekidika daha takimda
Omer Bayram daha takimda
Emre Akbaba daha takimda
Aytac daha takimda
Ogulcan daha takimda

Emre Kilinc nolur bilmiyorum ama oda as oyuncu olmayacak...4 yabanci dahil en az 8 kisinin gitmesi lazim olan takimiz var. Birakin gelecek olanlari, gidecek olmasi gerekenler ne zaman gidecek?

aynı bazı kesimdekiler gibi, artık utanmadan göz göre göre yapıyorlar bazı şeyleri. insanların aklı ile dalga geçerek. nasıl olsa türk insanı fanatizm ile bunu da normalleştirir, kısa bir süre sonra da unutur vs vs.

fb'de kadroya bile giremeyen, ne olduğu belirsiz, tek bir golü dahi olmayan, fb taraftarlarının dahi yolda görse tanıyamayacağı bir topçu 4.5 m eur + sonraki satıştan %50.

yanlız hakikaten bu kadar kayırmaya bu kadar nasıl başarısız oluyor lan bu kulüp? denizlispor'a falan bu kadar yardım edilse, en az 1 yıldızı vardı bence :ddd

Bitik aç dediğimiz Bjk adam almış biz hala ilgileniyoruz safhasındayız.
Galatasaray bu gidişle kimseyi alamayacak son günlerde adı sanı duyulmamış futbolcuları alacaklar 22-23 sezonunda fiyasko olacak o değilde ben Okan hocaya açıyorum hoca olarak Galatasaray kariyeri başlamadan bitecek kötü anılarla

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

443.gif

Galatasaray bu gidişle kimseyi alamayacak son günlerde adı sanı duyulmamış futbolcuları alacaklar 22-23 sezonunda fiyasko olacak o değilde ben Okan hocaya açıyorum hoca olarak Galatasaray kariyeri başlamadan bitecek kötü anılarla

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iş son günlere kalırsa, rota yine Rumen oyunculara döner

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu kadar bekledikten sonra ben bunu beklerim

sorloth
varga-pedro-yunus
carvalho/gueye-ndombele

hadi belki bundan 0.25 tık altını kabul ederim ama daha fazlası yok. bu kadar eziyete bu kalitede bişey çıkmazsa hele hele berkan ve taylandan biri oynamaya devam ederse ......​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt