Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
Sevillasına da Monchisine de sokarım ORTA SAHA OYNATIN MARCAOYU AMA SATMAYIN BU İTLERE
Haklı bir isyan!
Sevillasına da Monchisine de sokarım ORTA SAHA OYNATIN MARCAOYU AMA SATMAYIN BU İTLERE
Garibim arkasında, taylan berkanla oynadı, sağ tarafında babel solda kerem, bide hayalet cica. Bide sağolsun bizim antrenörler adamdan bu mevcutlarla mucize beklediler, saçma sapan diagneyi falan oynattılar.Mohamed> tum tsl forvetleri. Kalirsa gösterecek bunu zimbaci
hain gitmis bile
hain gitmis bile
ceza falan boş işlerdi zaten hiçbirşey olmayacağını herkes biliyordu bi bizim yönetim bilmiyordu. modeste'de de aynı haltı yedilerbizimkiler ceza meza yermiyiz diye dusunurken oyuncu uctu gitti
Bu konuda hak veriyorum yönetime, MM nin yedeği olacak bi adam için böyle bir riske girilmezdi. Çokta öncelik değil takımda. Haa oyuncu o kulübü Tercih ettiyse de az önce de yazdım, ittrisin gitsin, çapına sçtımın malı.bizimkiler ceza meza yermiyiz diye dusunurken oyuncu uctu gitti
hain gitmis bile
salernitana ile hazirlik macimiz olacak galiba ay sonunda
küfürlü tezahüratlari hazir tutalim
Bide şu sevillayı güzel bir şekilde ağırlamak lazım Samiyen desalernitana ile hazirlik macimiz olacak galiba ay sonunda
küfürlü tezahüratlari hazir tutalim