Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koca Galatasarayin forvet hatti Ogulcan Caglayan ve Eren Aydin olmamali!

Dortmund bunu 2 kere sonradan oyuna aldi, birinde Stuttgarta karsi Hummels devre arasi sakatlanip ciktiginda girmisti ve 2:0 öndelerken kötü performans gösterip 3 gol yemislerdi.

Romanoya göre bu Eminin yasindaki cocugu dogruysa 15 milyon zorunlu opsiyonla Burnleye kiraliyorlarmis. Emini o zaman üc bese bakip yollamayalim. Biraz dik durus lazim.

Taraftarin sabirsligi yuzunden yillardir heb yanlis transferler yapiliyor. Sirf tepki gormemek icin yonetim acelece muazzam paralar verip transferler yapti. Erdem bey lazim olan yerlere transfer yapilacak dedi.. sabirli olmak lazim. Suanki kadro ilk maclara yeter de artarda

Hiç acele transferler yapıldığını hatırlamıyorum. Aksine genelde her sezon son güne bırakıp son gün de gaz almak için birkaç işe yaramaz futbolcu alınır.

Bu yönetim bu isi beceremeyecek

fb sampiyonlugu loading

fb ve bjk kapisir gibi bu sezon

bizim bitik bir halimiz var camia olarak

ölü topragi atilmis gibi camianin ustune!

taraftarla biraz etkilesim kurun ya bu ne lan
resmen ölü gibiyiz

aloooo yönetim hadi icardi olmadi 20 gun sonra talinn faciasi yasatacaksiniz bize!

..

Daha 2 ay var transferin bitmesine, bizde su onumuzdeki 10 gunluk surecte ; 1 santrafor 1 orta saha alinir. Baska kimse alinmaz baskasi gitmeden. Icardi transferi de Agustos'a kalir.

alpercigim biriyle anlassak resmilesmesi en az 2 haftayi bulur zaten

yani 17. kadar transfer filan yok

cl önelemesine forvetde ogulcanla cikacagiz?

Yangııın yeri hep buralar sayende
Şarkıyı yaşıyoruz

Açıklanan ilk transferin sol bek olmasını önemle arz ederim

ben kabullendim artık yapacak bir şey yok

yönetime güveniyorum alınır illa ki iş yapacak biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt