Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.845
- 94.907
- 4.978
Ya maçtan bir gün önce birisi 35m u yatırırsaOğulcan ne alaka ya zaniolo ya da bay oynar forvette.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya maçtan bir gün önce birisi 35m u yatırırsaOğulcan ne alaka ya zaniolo ya da bay oynar forvette.
Ilk turda buyuk ihtimal Zaniolo ve Mertens goturecek.
Ogulcan kim?
Ya maçtan bir gün önce birisi 35m u yatırırsa
Forvet oynar mı?bu zendaya kesin 1 2 seneye erkek olarak yoluna devam eder
bu kadinin kadinlikla bir alakasi yok
O zaman da %50 ihtimalde ortadan kalkıp bay oynar %100 olarak.Ya maçtan bir gün önce birisi 35m u yatırırsa
kapkara gözlerleHaber yalan zaten,neyini konusuyonuz daha
bu zendaya kesin 1 2 seneye erkek olarak yoluna devam eder
bu kadinin kadinlikla bir alakasi yok
icardinin hangi takıma gideceğini düşündüğünü zerre sanmıyorum şu an
min 1 ay daha tertemiz stressiz tatilini yapar ondan sonra karar verme aşamasına gelir
3-4 hafta da öyle geçer
Muleka, Umut Bozok, Diagne daha çok isim sayılır. Oynadığı takım çok önemli Abdülkerim ilk alındığımda mesajlarım duruyordur gereken övgüyü yapmıştım çünkü Konyaspor İlhan Palut dönemi önde oynadığı maçlarda parıl parıl parlıyordu. Büyük takıma geldiğinde oyun anlamında bir yabancılık çekmeyeceği belliydi. Umut Nayir ise küme düşen Ümraniyespor'un golcüsü Kasımpaşa her sene 1-2 tane böyle oyuncu çıkarıp rakiplere çakıyor o yüzden belli başlı takımlar hariç yerli oyuncu alınmaz hele ki oyun sisteminde tamamen zıt profildeki bir takımda 30 gol atsa bile bir oyuncu alınmaz.Geçen sene Abdulkerim iyi transfer fark yaratır alınması lazım denildiğinde de Türkiye liginden oyuncu alınmaz kafasında insanlar vardı hele rakip taraftarlar. Türk olması sebebiyle belki de Abdulkerim şampiyonluğu bize getiren adam oldu. Şimdi de Umut Nayır için aynı şeyi söylüyorlar. İster kabul edin ister etmeyin Umut Nayır iyi oyuncu, alınmasını da isterdim, hem hava hakimiyeti hem ön alan presi için iyi olurdu. İnşallah Türk statüsünde oynayabilecek daha iyileri bulunabilir.
Katılacağını hiç sanmıyorum tatile devam eder en az 1 ay daha.haftaya psg kampina katilacak
kampa gec katilanlar maaslarindan %10 kadar kesinti yapiyormus psg
sirf bu yuzden messi ve psg tartisma yasamis gecen sene