Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi için 2 yılda 80 milyon vereceklerine ihtimal vermiyorum. Kante bile 4 yıl için 100 milyon aldı

icardi zaten 2 yıl için gitmez. 80 milyon ise 3 veya 4 yıllıktır o sözleşme

Haber yalan zaten,neyini konusuyonuz daha

icardinin hangi takıma gideceğini düşündüğünü zerre sanmıyorum şu an

min 1 ay daha tertemiz stressiz tatilini yapar ondan sonra karar verme aşamasına gelir

3-4 hafta da öyle geçer

Geçen sene Abdulkerim iyi transfer fark yaratır alınması lazım denildiğinde de Türkiye liginden oyuncu alınmaz kafasında insanlar vardı hele rakip taraftarlar. Türk olması sebebiyle belki de Abdulkerim şampiyonluğu bize getiren adam oldu. Şimdi de Umut Nayır için aynı şeyi söylüyorlar. İster kabul edin ister etmeyin Umut Nayır iyi oyuncu, alınmasını da isterdim, hem hava hakimiyeti hem ön alan presi için iyi olurdu. İnşallah Türk statüsünde oynayabilecek daha iyileri bulunabilir.

Ayrıca BAY'ı forvete yazmaktan vazgeçelim bir. BAY yardımcı forvet olabilir sağ sol kanat oynayabilir ama tek forvet olmaz BAY'dan.

icardinin hangi takıma gideceğini düşündüğünü zerre sanmıyorum şu an

min 1 ay daha tertemiz stressiz tatilini yapar ondan sonra karar verme aşamasına gelir

3-4 hafta da öyle geçer

haftaya psg kampina katilacak

kampa gec katilanlarin maaslarindan %10 kadar kesinti yapiyormus psg

sirf bu yuzden messi ve psg tartisma yasamis gecen sene

Takmislar bi el shabab.adamlarda o kadar para yok bi kere.hersey emre kaplan denen dallamanin basindan kalkiyor.salliyo,araplar haber diye mansete tasiyo.sonra italyan bi kolpaci haber yapiyo görüp

14'ünde ilk eleme için liste veriliyor. O tarihten sonra ilk elemenin ilk maçından 1 gün önce 2 ekleme yapabiliyoruz ilk tur için. 14'üne transfer yetişmez bence. 2 tane ekleme yapacağımız da meçhul

Erencan Yardımcı’yı açıklayın boylu postlu zıpkın gibi uşak, elemeler de oynatalım.

Geçen sene Abdulkerim iyi transfer fark yaratır alınması lazım denildiğinde de Türkiye liginden oyuncu alınmaz kafasında insanlar vardı hele rakip taraftarlar. Türk olması sebebiyle belki de Abdulkerim şampiyonluğu bize getiren adam oldu. Şimdi de Umut Nayır için aynı şeyi söylüyorlar. İster kabul edin ister etmeyin Umut Nayır iyi oyuncu, alınmasını da isterdim, hem hava hakimiyeti hem ön alan presi için iyi olurdu. İnşallah Türk statüsünde oynayabilecek daha iyileri bulunabilir.
Muleka, Umut Bozok, Diagne daha çok isim sayılır. Oynadığı takım çok önemli Abdülkerim ilk alındığımda mesajlarım duruyordur gereken övgüyü yapmıştım çünkü Konyaspor İlhan Palut dönemi önde oynadığı maçlarda parıl parıl parlıyordu. Büyük takıma geldiğinde oyun anlamında bir yabancılık çekmeyeceği belliydi. Umut Nayir ise küme düşen Ümraniyespor'un golcüsü Kasımpaşa her sene 1-2 tane böyle oyuncu çıkarıp rakiplere çakıyor o yüzden belli başlı takımlar hariç yerli oyuncu alınmaz hele ki oyun sisteminde tamamen zıt profildeki bir takımda 30 gol atsa bile bir oyuncu alınmaz.

Forumun ansızın dalgalanması çok iyi be. :asd: 1 saat evvel yeni konu açılırken ümitler, temenniler sakin bir ortamda dile getirilirken ortam aniden alev almış. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt