Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.897
- 26.592
- 2.948
Koca Galatasarayin forvet hatti Ogulcan Caglayan ve Eren Aydin olmamali!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarin sabirsligi yuzunden yillardir heb yanlis transferler yapiliyor. Sirf tepki gormemek icin yonetim acelece muazzam paralar verip transferler yapti. Erdem bey lazim olan yerlere transfer yapilacak dedi.. sabirli olmak lazim. Suanki kadro ilk maclara yeter de artarda
Daha 2 ay var transferin bitmesine, bizde su onumuzdeki 10 gunluk surecte ; 1 santrafor 1 orta saha alinir. Baska kimse alinmaz baskasi gitmeden. Icardi transferi de Agustos'a kalir.yeter bekledik
artik yangin zamani
Bu yönetim bu isi beceremeyecek
fb sampiyonlugu loading
fb ve bjk kapisir gibi bu sezon
bizim bitik bir halimiz var camia olarak
ölü topragi atilmis gibi camianin ustune!
taraftarla biraz etkilesim kurun ya bu ne lan
resmen ölü gibiyiz
aloooo yönetim hadi icardi olmadi 20 gun sonra talinn faciasi yasatacaksiniz bize!
Daha 2 ay var transferin bitmesine, bizde su onumuzdeki 10 gunluk surecte ; 1 santrafor 1 orta saha alinir. Baska kimse alinmaz baskasi gitmeden. Icardi transferi de Agustos'a kalir.
Ilk turda buyuk ihtimal Zaniolo ve Mertens goturecek.alpercigim biriyle anlassak resmilesmesi en az 2 haftayi bulur zaten
yani 17. kadar transfer filan yok
cl önelemesine forvetde ogulcanla cikacagiz?
Oğulcan ne alaka ya zaniolo ya da bay oynar forvette.alpercigim biriyle anlassak resmilesmesi en az 2 haftayi bulur zaten
yani 17. kadar transfer filan yok
cl önelemesine forvetde ogulcanla cikacagiz?