Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Mısır mı en sevdiğim
Aynen tuzlayarak harika oluyor haslanmis sut misiri. Bu arada muhtelemen dudukluden alinmistir da hatirlatayim ben yine ne olur ne olmaz @Recep Yıldırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mısır mı en sevdiğim
Zor tabi. Avrupadan bizim lig şu anda arabistandan bile geride gözüküyor. Adam gelmezse kıyamet koparacak bir şey yok. Noname alternatifler lazım.Yaw biz kıytırık tr ligi şampiyonluğunu çok önemsiyoruz veya SLye katılmayı..En son ne zaman SLde başarılı olduk gören de her yıl katılıp çeyrek final oynuyoruz sanacak.. Paredesin herkes gözü kapalı gelmesini bekliyor da öyle bir dünya yok ..Beni en çok şaşırtan açık ara Zaniolo oldu belli ki herifin kafa kırık yoksa mümkün değil 23 yaşında gelip Kasımpaşa Ümraniyeyle falan kapışması.. İcardi ve Toreira bizim için güzel bir kapı oldu baktığın zaman bu yaşta bu kariyerle gelmeleri mümkün değil normal şartlarda İcardi yeniden doğuş için geldi muhtemelen Toreirayi hala anlamış değilim İcardinin geldiği yere Paredes de koşarak gelir fikri yanlış bence gayet de zor bir transfer
Memleketimde sapik var hemen ihbar ediyorumYokta o da orda![]()
geçen sene çok şanslıydıkYaw biz kıytırık tr ligi şampiyonluğunu çok önemsiyoruz veya SLye katılmayı..En son ne zaman SLde başarılı olduk gören de her yıl katılıp çeyrek final oynuyoruz sanacak.. Paredesin herkes gözü kapalı gelmesini bekliyor da öyle bir dünya yok ..Beni en çok şaşırtan açık ara Zaniolo oldu belli ki herifin kafa kırık yoksa mümkün değil 23 yaşında gelip Kasımpaşa Ümraniyeyle falan kapışması.. İcardi ve Toreira bizim için güzel bir kapı oldu baktığın zaman bu yaşta bu kariyerle gelmeleri mümkün değil normal şartlarda İcardi yeniden doğuş için geldi muhtemelen Toreirayi hala anlamış değilim İcardinin geldiği yere Paredes de koşarak gelir fikri yanlış bence gayet de zor bir transfer
yedım dostum sagolAynen tuzlayarak harika oluyor haslanmis sut misiri. Bu arada muhtelemen dudukluden alinmistir da hatirlatayim ben yine ne olur ne olmaz @Recep Yıldırım![]()
felix yalanlandı ya dostumJoao felix gelsin kamada zorsa,olmadi dybala iyidir
Zor tabi. Avrupadan bizim lig şu anda arabistandan bile geride gözüküyor. Adam gelmezse kıyamet koparacak bir şey yok. Noname alternatifler lazım.
Sergio zeren@Keramettin TANRIVERDİ abi bu enis savar adli arkadas surekli olumsuz yaziyo,ne isherif bizi intihara sürüklüyor
Ne zaman yalanladi lafelix yalanlandı ya dostum
O bölge Neymara opsiyonlandıJoao felix gelsin kamada zorsa,olmadi dybala iyidir
Ne zaman yalanladi la
Felxi kamada dan daha zor ağustosa a kadar kimse almazsa ise kontakt kuracağız benceJoao felix gelsin kamada zorsa,olmadi dybala iyidir
Joao felix gelsin kamada zorsa,olmadi dybala iyidir