- 3 Temmuz 2012
- 138.189
- 86.991
- 5.338
kac gunTa ilk gün dedim şu nöbete kilit vurun diye ama inanan yok ki neyse beni banlasın biri valla çok sıkıldım ya futboluna da koyim transferine de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kac gunTa ilk gün dedim şu nöbete kilit vurun diye ama inanan yok ki neyse beni banlasın biri valla çok sıkıldım ya futboluna da koyim transferine de
Içindeki ses hangi dilIcimden bir ses Kamada diyor
Şunu anladım, eğer ortasaha paredes torreria kurulacaksa, 10 numaraya golcü bir adam istiyor
Içindeki ses hangi dil
@Recep YıldırımTa ilk gün dedim şu nöbete kilit vurun diye ama inanan yok ki neyse beni banlasın biri valla çok sıkıldım ya futboluna da koyim transferine de
Dransfer yapana kadarkac gun
Torreira - Paredes
Aynı dili konuşabilen
İkiside sert, dinamik isimler
Torreira geriden oyun kurulumunda takımı rahatlatıyordu ama daha garanti kısa pasları tercih ediyor
Paredes ise çok daha iyi bir oyun kurucu usta bir pasördür ve tam bir Regista'dır, hat kırıcı paslar verir, kilit paslarla takımı çok hızlı hücuma çıkmasına yardımcı olur
Bu ikili birbirini saha içinde çok rahatlatır
Bu ikilinin önüne serbest bir rolde Zaniolo'yu koyun çok rahat eder daha ilerde kalma lüksü olur
Avrupa çapında üst düzey bir orta saha olacak inşallah gerçekleşir Paredes transferi
banladım dostumDransfer yapana kadar
Bencede agustosta gelir felixFelxi kamada dan daha zor ağustosa a kadar kimse almazsa ise kontakt kuracağız bence
geçen sene çok şanslıydık
40 yılda bir olacak işler denk geldi
Sende adam banlansin diye can atiyon.
Neee,ne söylemek istiyosun,soylesene hadi
Paredes gelirse torreira daha çok hucumu yardim ettigini goruruz bence.Torreira - Paredes
Aynı dili konuşabilen
İkiside sert, dinamik isimler birbirini çok iyi tamamlar
Torreira geriden oyun kurulumunda takımı rahatlatıyordu ama daha garanti kısa pasları tercih ediyor
Paredes ise çok daha iyi bir oyun kurucu usta bir pasördür ve tam bir Regista'dır, hat kırıcı paslar verir, kilit paslarla takımı çok hızlı hücuma çıkmasına yardımcı olur
Bu ikili birbirini saha içinde çok rahatlatır
Bu ikilinin önüne serbest bir rolde Zaniolo'yu koyun çok rahat eder daha ilerde kalma lüksü olur
Avrupa çapında üst düzey bir orta saha olacak inşallah gerçekleşir Paredes transferi
Olursa eylülden önce olmazda zor bir hayli en son psg istiyordu galiba.Bencede agustosta gelir felix
Kim diyor onu isim verOyle deme ustad, itfb yorumculara gore torreira - paredes ikilisi Arao - Crespo gibiymis
Icimden bir ses Kamada diyor