- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
okan hoca
ömür boyu gs hocası olup ft rekorlarını egale etmek ıstıyorum demek ıstedi
Recep haber var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan hoca
ömür boyu gs hocası olup ft rekorlarını egale etmek ıstıyorum demek ıstedi
Büyük bir şevkle ahbert
yokRecep haber var mı
Ben hiç bir forvet görmedim bu ligde, her derbi maçı gol attığınıKoskoca kulüp adamın keyfini bekliyor, Araplardan daha fazla para koparmak için bizi kullanıyor, yada tam tersi. Tamam süpersin harikasın sevdik falan da gideceksen git kardeşim. Deniz kum plaj tatil dünyadaki cenneti yaşıyorsunuz, milyonlar ağzınızın içine bakıyor, yani varya hata bizde, 38 lik Gomis bile attı geçen sene şu takımda. Başkanından antrenörüne, yöneticisinden taraftarına İcardi de icardi, yeter yahu yeter.
Feramuz kayalar sence duyumcu olarak tier kaç ?
Geldin mi yine bay olumsuzParedes de zaten psgde kamp boyunca kalmak istiyordu. Psg devam etmezse avrupadan teklif bekler en son buraya düşer
Çalışkanlığı nasıl onun. Hücum presleri iyi diye hatırlıyorum. Ofansif osye o profil biri olabilir. Zaniolonun açıkalrını kapatırbasın imza parasını alın
japonÇalışkanlığı nasıl onun. Hücum presleri iyi diye hatırlıyorum. Ofansif osye o profil biri olabilir. Zaniolonun açıkalrını kapatır
Tier Ahmet Dembele
herşeyi yaparÇalışkanlığı nasıl onun. Hücum presleri iyi diye hatırlıyorum. Ofansif osye o profil biri olabilir. Zaniolonun açıkalrını kapatır
Paredes de zaten psgde kamp boyunca kalmak istiyordu. Psg devam etmezse avrupadan teklif bekler en son buraya düşer