Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladığım kadarıyla ağustos sonuna kadar olursa 1 transfer olur. Eylül ayında fırsatlar kovalanacak

Koskoca kulüp adamın keyfini bekliyor, Araplardan daha fazla para koparmak için bizi kullanıyor, yada tam tersi. Tamam süpersin harikasın sevdik falan da gideceksen git kardeşim. Deniz kum plaj tatil dünyadaki cenneti yaşıyorsunuz, milyonlar ağzınızın içine bakıyor, yani varya hata bizde, 38 lik Gomis bile attı geçen sene şu takımda. Başkanından antrenörüne, yöneticisinden taraftarına İcardi de icardi, yeter yahu yeter.
Ben hiç bir forvet görmedim bu ligde, her derbi maçı gol attığını

Paredes de zaten psgde kamp boyunca kalmak istiyordu. Psg devam etmezse avrupadan teklif bekler en son buraya düşer

basın imza parasını alın

Mitsö morutan cica gidişlerini görelim artık

Morutan zaniolo arkasında zor forma görür ama ben yine de şans verlemsi istyorum

Hoca önde basan takım takıntısında. Torreiranın partneri sağlam biri olmalı. Sergio yüzünden baya geçiş yedik bu sezon hep toreira kurtardı. Paredes o agresifliği verir ama zor iş. Miçöyü yollayıp o tarz bi genç alıp beklemeye gemeliyiz

Paredes de zaten psgde kamp boyunca kalmak istiyordu. Psg devam etmezse avrupadan teklif bekler en son buraya düşer

Yaw biz kıytırık tr ligi şampiyonluğunu çok önemsiyoruz veya SLye katılmayı..En son ne zaman SLde başarılı olduk gören de her yıl katılıp çeyrek final oynuyoruz sanacak.. Paredesin herkes gözü kapalı gelmesini bekliyor da öyle bir dünya yok ..Beni en çok şaşırtan açık ara Zaniolo oldu belli ki herifin kafa kırık yoksa mümkün değil 23 yaşında gelip Kasımpaşa Ümraniyeyle falan kapışması.. İcardi ve Toreira bizim için güzel bir kapı oldu baktığın zaman bu yaşta bu kariyerle gelmeleri mümkün değil normal şartlarda İcardi yeniden doğuş için geldi muhtemelen Toreirayi hala anlamış değilim İcardinin geldiği yere Paredes de koşarak gelir fikri yanlış bence gayet de zor bir transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt