Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout ibo var, kendilerine gercekten zeki falan zannediyorlar, trajikomik. Fmci tayfa dan bir bok olmaz, gorduk butun ovdukleri yetenekleri, bir bok basaramadilar. Sadece Hikmet abi var, o harbiden cok iyi.

Caliyor zaten, yabancilardan calip kendine zeki zannediyor. hepsi boyle.

Hikmet abiyi daha Twitterda taninmadan bir gs grubunda tanıyordum, bence en iyi saha içi yorumcusu olabilir

İstediğimiz paralar az değil ama farkında değiliz. 15 bandına Nelsson, 10 bandına da Boey’e rahatlıkla alıcı bulunur.

Boey’e 20 verilmesi için referans var mı benzer

Nelsson keş 25 için keza var mı yok. Bu durumda yüksek bedele oyuncu satan sıcak parası olan bir kulüp gerekiyor.

Etiket de var tabi 25 peşine Nelsson alacağıma taksitle 40 verir Timber alırım diyor adam.

abi orası öyle ama farz et ki PL'de Bournemouth tarzı bir kulübün sportif direktörü falansın stopere veyahutta sağ beke ihtiyacın var, Nelsson ve Boey direkt gözlemci ekiplerinin de ağına takılmıştır illa ki. Nelsson'u zaten yıllardır takipliyorlardır. 20'ye istemez miydin takımına, Nelsson hiç riskli bir transfer değil bence o seviyelerin de üstünde açıkçası

Boey'e en kötü 16-18 civarı, Nelsson'a 20-22 bandında bi teklif nasıl gelmez şaka gibi, gidip kendi aralarında 30 yaşında eşşeklere 25m falan gömmeyi biliyorlar ama harbiden saçmalık

antonioyu isaretledi hocs

abi orası öyle ama farz et ki PL'de Bournemouth tarzı bir kulübün sportif direktörü falansın stopere veyahutta sağ beke ihtiyacın var, Nelsson ve Boey direkt gözlemci ekiplerinin de ağına takılmıştır illa ki. Nelsson'u zaten yıllardır takipliyorlardır. 20'ye istemez miydin takımına, Nelsson hiç riskli bir transfer değil bence o seviyelerin de üstünde açıkçası

Boey'e en kötü 16-18 civarı, Nelsson'a 20-22 bandında bi teklif nasıl gelmez şaka gibi, gidip kendi aralarında 30 yaşında eşşeklere 25m falan gömmeyi biliyorlar ama harbiden saçmalık
Bournemoth o paraları veriyor ama tek oyuncuya ve genelde hücumculara veriyor.

Bizde parlayanlar defans olunca o da elimizi zayıflatıyor maalesef.

Biraz relax olalim. Yangina gerek yok. 👣
Alper adminim, üzülerek söylüyorum ki icardi senin açtığın nöbette giderse isminin revize edilmesi konusunda yangın baslatabilirim. Emre'ye filan actirabilirdin yine, bombayı kucağına bırakırdın ne guzel

Milan gidiyor AZ'ten noname bir adama 20 Miljon euro para veriyor.

Bize geldimi birsey yok, yok abi kim gelirse gelsin, satis konusunda olmuyor.

okan buruk tekliflerı dogruladı

forumu okuyormus

Bournemoth o paraları veriyor ama tek oyuncuya ve genelde hücumculara veriyor.

Bizde parlayanlar defans olunca o da elimizi zayıflatıyor maalesef.

nelsson'u harbiden farklı bir seviyede görüyorum ben acayip dengeli, sürekliliği olan bi oyuncu. ha ligimizin üstünde bir oyuncu ama PL'de de sırıtacak biri değil bence kesinlikle

Boey hadi bir sezonluk topçu diyelim, bir sezon daha aynı etkiyi göstermesi lazım diyelim ona tamam

Yalnız nelsson için bugün kapımızda it gibi yatmayan orta-alt sıra PL takımlarının aklını seveyim ben

avrupada kendimizi biraz gösteremez isek bahsedilen rakamlar zor oyuncularımıza. bir yıl başarılı olursak bahsedilen rakamları almamızı çok kolay olur.. yerel ligi genel olarak gösterge olarak görmüyorlar bazen istisnalar hariç..

Okan Buruk: "Biz her şeyimizi Icardi üzerine kurduk o yüzden alınacak 2'nci forveti ona göre bakıyoruz."

guzell,20-25lik teklifler 15 gun önceki mevzu bu arada

serbest olan oyuncular;

alfredo morelos
ainsley maitland-niles
tom davies
adama traore
moussa dembele
ellyes skhiri
jonathan bamba
wilfried zaha
daichi kamada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt