- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
haluklardaNerede konuşuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haluklardaNerede konuşuyor
İnanması zor gelecek ama, herkesin bir fiyatı yoktur. Icardi’nin var mı bilmem, göreceğiz.herkesın bi fiyatı vardır
icardininde fiyatı yakında belli olur
kuleli rengım
ben burda foruma bıdaha gırmeyecegım 10 bin atesle diyen adam gordum ve ateslendı gelmediİnanması zor gelecek ama, herkesin bir fiyatı yoktur. Icardi’nin var mı bilmem, göreceğiz.
Nerede konuşuyor
nelsson'u harbiden farklı bir seviyede görüyorum ben acayip dengeli, sürekliliği olan bi oyuncu. ha ligimizin üstünde bir oyuncu ama PL'de de sırıtacak biri değil bence kesinlikle
Boey hadi bir sezonluk topçu diyelim, bir sezon daha aynı etkiyi göstermesi lazım diyelim ona tamam
Yalnız nelsson için bugün kapımızda it gibi yatmayan orta-alt sıra PL takımlarının aklını seveyim ben
Nelson bu kadar iyi olsa 25i verip alırlardı. Bu takımlar çok profesyonel çok iyi izleme ekipleri varnelsson'u harbiden farklı bir seviyede görüyorum ben acayip dengeli, sürekliliği olan bi oyuncu. ha ligimizin üstünde bir oyuncu ama PL'de de sırıtacak biri değil bence kesinlikle
Boey hadi bir sezonluk topçu diyelim, bir sezon daha aynı etkiyi göstermesi lazım diyelim ona tamam
Yalnız nelsson için bugün kapımızda it gibi yatmayan orta-alt sıra PL takımlarının aklını seveyim ben
Milan cimri davranıyorEe hani Milan almıştı.