Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nico shira denen kolpacının icardi 20-25 milyonluk teklifleri reddetti haberi dogru o zaman.okan hoca da ilk teklifler 20-25ti dedi.bitirelim artık

ne guzel almaya sartlanmıs.terime benziyo,böyle devam

nelsson'u harbiden farklı bir seviyede görüyorum ben acayip dengeli, sürekliliği olan bi oyuncu. ha ligimizin üstünde bir oyuncu ama PL'de de sırıtacak biri değil bence kesinlikle

Boey hadi bir sezonluk topçu diyelim, bir sezon daha aynı etkiyi göstermesi lazım diyelim ona tamam

Yalnız nelsson için bugün kapımızda it gibi yatmayan orta-alt sıra PL takımlarının aklını seveyim ben

Beni en çok şaşırtan isimlerden biri oldu geçen yıl bu kadar dengeli değildi ..

Ilk tura bu kadroyla anlasildi

nelsson'u harbiden farklı bir seviyede görüyorum ben acayip dengeli, sürekliliği olan bi oyuncu. ha ligimizin üstünde bir oyuncu ama PL'de de sırıtacak biri değil bence kesinlikle

Boey hadi bir sezonluk topçu diyelim, bir sezon daha aynı etkiyi göstermesi lazım diyelim ona tamam

Yalnız nelsson için bugün kapımızda it gibi yatmayan orta-alt sıra PL takımlarının aklını seveyim ben
Nelson bu kadar iyi olsa 25i verip alırlardı. Bu takımlar çok profesyonel çok iyi izleme ekipleri var

bunlar icardiyi almaya şartlanmıs.olumsuz olma ihtimalini düşünmüyoruz diyo.bana böyle gelin,heyt be.....keyiflendim şimdi

haluk da işi çözmüş
bu da artık biliniyor diye diye tüm isimleri ortaya dökecek

ne sorsalar 4 5 kisi var o bölgede listede diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt