Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adımızın geçtiği tüm oyuncular roma'yla da anılıyor

bizim george gardi falan roma'ya da mı çalışıyor anlamadım

Mauro İcardi Psg'nin gönderilecek oyuncular arasında yer aldı..

Sporting Lizbonlu taraftarlar Mauro İcardi'yi kiralık olarak istiyo ama bu transfer kiralık olmaz.Zaten onlar Viktor Gyökeres'i alacaklar forvete..

Arabistan'da transferde oyuncu dağılımı şu şekilde..

Al Hilal forvet alacakmış ve Jorge Jesus'ta Marega'dan memnun değilmiş.Göndereceklermiş Lig'den 1 takım alır bence..
Al Hilal'in forvet olarak önceliği Romelu Lukaku o transfer olmazsa Aleksandar Mitrovic'i alacaklarmış.Mauro İcardi'nin ismi basında geçmiyo.Sadece Türk sayfalar yalan haber yapıyo bu konuyla ilgili..
@Murat Durmaz 👇

Bu sene EL yapip en az ceyrek gormeliyiz cunku ne fener ne de bjk konferansi ciddi almayacak gibi.

Real'in çok şeyler beklediği Sergio Arribas adında bir topçu varmış. Ben hiç izlemedim ancak forumlarında sürekli tartışıyorlar. Baya yetenekli bir elemana da benziyor. Kiralasınlar 2 sezonluk bize.
Yani bu tarz potansiyelli olduğunu düşündükleri oyuncuları kiralamak istersek tapusu ile alıp, uygun bir geri alım maddesi eklemeliyiz. Yoksa genç oyuncu için yetiştirici kulüp olmayalım.

max 15-20 dakika şans bulur bence ya

pek bi numarası olduğunu hiç düşünmüyorum mevcut genç oyuncuların, şişiriyoruz şişiriyoruz 10 senede bir biri çıkıyor anca
Bir cogu abartiliyor ama mutlaka denemek lazim - bazilarinda ilk11 oynayacak potansiyel var. Okan Kazimcana sans vererek iyi yapti bunu devam ettirmesi lazim bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt