Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.810
- 20.496
- 2.333
Dybala varken nasıl oynayacaklar bir arada acabaKamada ve Roma, transfer görüşmelerine başladı.
Oyuncunun isteği senelik 2.5 milyon euro maaş.
[calciomercato.com]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dybala varken nasıl oynayacaklar bir arada acabaKamada ve Roma, transfer görüşmelerine başladı.
Oyuncunun isteği senelik 2.5 milyon euro maaş.
[calciomercato.com]
Dybala varken nasıl oynayacaklar bir arada acaba
Kamada ofansif orta saha, Dybala ile alakasi yok bana kalirsa Dybala bildigin 2. forvet. Tabi Mourinho nasil oynatmayi dusunur bilemicem.Dybala varken nasıl oynayacaklar bir arada acaba
Mauro İcardi Psg'nin gönderilecek oyuncular arasında yer aldı..
Sporting Lizbonlu taraftarlar Mauro İcardi'yi kiralık olarak istiyo ama bu transfer kiralık olmaz.Zaten onlar Viktor Gyökeres'i alacaklar forvete..
Arabistan'da transferde oyuncu dağılımı şu şekilde..
Al Hilal forvet alacakmış ve Jorge Jesus'ta Marega'dan memnun değilmiş.Göndereceklermiş Lig'den 1 takım alır bence..
@Murat DurmazAl Hilal'in forvet olarak önceliği Romelu Lukaku o transfer olmazsa Aleksandar Mitrovic'i alacaklarmış.Mauro İcardi'nin ismi basında geçmiyo.Sadece Türk sayfalar yalan haber yapıyo bu konuyla ilgili..
Yani bu tarz potansiyelli olduğunu düşündükleri oyuncuları kiralamak istersek tapusu ile alıp, uygun bir geri alım maddesi eklemeliyiz. Yoksa genç oyuncu için yetiştirici kulüp olmayalım.Real'in çok şeyler beklediği Sergio Arribas adında bir topçu varmış. Ben hiç izlemedim ancak forumlarında sürekli tartışıyorlar. Baya yetenekli bir elemana da benziyor. Kiralasınlar 2 sezonluk bize.
Akhmanhangi hamza
Ciddiye alsalar nolur kupayı mi alirlarBu sene EL yapip en az ceyrek gormeliyiz cunku ne fener ne de bjk konferansi ciddi almayacak gibi.
En azinda gruptan filan ciksinlar. Ulke puani sartCiddiye alsalar nolur kupayı mi alirlar
Bir cogu abartiliyor ama mutlaka denemek lazim - bazilarinda ilk11 oynayacak potansiyel var. Okan Kazimcana sans vererek iyi yapti bunu devam ettirmesi lazim bence.max 15-20 dakika şans bulur bence ya
pek bi numarası olduğunu hiç düşünmüyorum mevcut genç oyuncuların, şişiriyoruz şişiriyoruz 10 senede bir biri çıkıyor anca
Sivas>Cardiffsiwaslı goutas cardif cityde
Çıkarlar herhalde o kadarda essek degildirlerEn azinda gruptan filan ciksinlar. Ulke puani sart