Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altyapi oyuncularinin çogunlugu sirf Gs formasiyla instagrama foto atayim hikaye atayim derdinde olduklarini düsünüyorum
valla bi yorum yapacaktım şu gencler alınsın diye kampa,vazgectim.emin,ali turap net.efe akmanı ve emirhanı görmedik.onlar bence degerlendirilmeli.baran ve hamza yine kampa alınır herhalde.caner doganda kampa alınabilir.geri kalanı kiralık gider

arda güler hangı mahallede kimle top oynamıs bari araştırılsın ordan bişeyler bulunsun alt yapıya

brezilyalı caner erkini

takımda istemiyoruz

3-5 korner kullanıp asist yaptı diye bu angutu başımıza bela etmeyin
AC60EE26-98D9-4DA1-92AC-D7F9439F9A0B.webp

altyapıda en iyi fizik basaksehir u19da.onlara da beraberlik golünü hamza sayesinde attık,hamza cok az mac oynadı,bu sene sakattı hep.hamza toparlar

Gole yakın olsun diye yoksa hagi tarzı değil tabi . Kanattan daha iyi olur bence
Zaniolo mevcut haliyle oynayabileceği tek yer kanat olur gibi

Okan Buruk'un oynattığı sistemde 10 numara oynayamaz diyorum

Bize Mertens gibi bağlantıyı sağlayacak bir isim lazım 10 numarada

İsmi geçenlerden en uygunu Kamada

Umarım gelir

Son düzenleme:
fb şuan ülkenin tüm wonderkidlerini toplamış su son 5-6 senede ne yazık ki

arda harici 3 tane NET wonderkidleri daha varmış

fb altyapı scouting ekibi kurmuş deli gibi tryi gezip kaliteli çocukları tek tek fbye getiriyormuşlar

alt yapı ile ilgili net isabet yapan bir kardeşim söyledi
öyle sergen gibi hepsini öven biri değil
net olarak gs altyapısında şuan hiçbir topçunun gs seviyesinde olmadığını söyleyen biri ki bugun dedikleri kanıtlandı

Zaha fbye gelir biz de zalgiris maçına forvetsiz çıkarsak tadım kaçar. Ufak hamleleri yapalım bari

vallahi telles geleceğine kazımcan oynasın.
Bence de oynasın ama iki sendelese Kazımcan falan bırakmaz ortada taraftar. Transferin tek bir doğrusu yok. Bir sürü ayağı var bu işin. Maliyet vurgusu o yüzdendi. Yüksek maaş vermeyeceksen Telles kabul edilebilir bir oyuncu benim nazarımda. Gayet kotarırlar sol bek rotasyonunu. Ya da yine uygun maliyete bir scout denemesi yapıp oluruna bırakacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt