- 3 Temmuz 2012
- 138.034
- 86.877
- 5.338
bu gece altyapının hesabını sergene sormaz isem rahat uyuyamam admınımKonuyu terket
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu gece altyapının hesabını sergene sormaz isem rahat uyuyamam admınımKonuyu terket
Siz guluyorsunuz ama o sistemi oturttualex telles topcunun kralıdır
formsuz diye oyuncu almayacaksak zanioloyu neden aldık
valla bi yorum yapacaktım şu gencler alınsın diye kampa,vazgectim.emin,ali turap net.efe akmanı ve emirhanı görmedik.onlar bence degerlendirilmeli.baran ve hamza yine kampa alınır herhalde.caner doganda kampa alınabilir.geri kalanı kiralık giderAltyapi oyuncularinin çogunlugu sirf Gs formasiyla instagrama foto atayim hikaye atayim derdinde olduklarini düsünüyorum
ciddi değilki fotomac haberi gibi bişeytelles işi ciddiye binerse yangın çıkarırım
Sergen 150 yıldır alt yapı övüyor ne hesap sormasıbu gece altyapının hesabını sergene sormaz isem rahat uyuyamam admınım
övdügü alt yapı bugun acunun takımına rezil ettırmısSergen 150 yıldır alt yapı övüyor ne hesap sorması
bursa u15de 100 tane arda güler var reco,senin u 15inde de furkan kocak var ama yuzune bakmıyolararda güler hangı mahallede kimle top oynamıs bari araştırılsın ordan bişeyler bulunsun alt yapıya
sagol destegin için,bi ben cocuklara destegim zaten.bende olmazsam ölürlerSergen 150 yıldır alt yapı övüyor ne hesap sorması
brezilyalı caner erkini
takımda istemiyoruz
3-5 korner kullanıp asist yaptı diye bu angutu başımıza bela etmeyin
Rakipteki heriflerin fiziği bizimkilerin iki katıydı normalövdügü alt yapı bugun acunun takımına rezil ettırmıs
2 golde midsö hatalı,jankat iyi baslamıstı.ali yesilyurtu da sordular,öyle cevap verdim.alinin cok eksiği varövdügü alt yapı bugun acunun takımına rezil ettırmıs
Zaniolo mevcut haliyle oynayabileceği tek yer kanat olur gibiGole yakın olsun diye yoksa hagi tarzı değil tabi . Kanattan daha iyi olur bence
Bence de oynasın ama iki sendelese Kazımcan falan bırakmaz ortada taraftar. Transferin tek bir doğrusu yok. Bir sürü ayağı var bu işin. Maliyet vurgusu o yüzdendi. Yüksek maaş vermeyeceksen Telles kabul edilebilir bir oyuncu benim nazarımda. Gayet kotarırlar sol bek rotasyonunu. Ya da yine uygun maliyete bir scout denemesi yapıp oluruna bırakacağız.vallahi telles geleceğine kazımcan oynasın.