Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda defalarca Berkanla Barış’ı savundum biz mal mıyız da sizin kötü maçlarda gördüğünüzü görmüyoruz sanıyorsunuz. İyi maçlarına denk geldik, izledik de yapabildiklerini bildiğimizden söylüyoruz. Niye yapamıyor çünkü siniyor, özgüveni kırılıyor, kafa olarak gidiyor. Toparlayınca da böyle iş yapıyorlar.

Ekranda ya da statta yukardan maç izlerken her şeyi görüyorsunuz kolay geliyor, saha içinde her şey saliselerle dönüyor, topu alıp iki metre süremez çoğunuz 10 dk adam izleyip çöp bir şey olmaz diyorsunuz, Güler’in bizle maçını da izleyenler çöp deyip almsaydı o zaman. Dünyada her maç aynıya yakın oynayan belki tarihte tek Messi var başka da yok.

ben bu barısı forvette begenmiyorum.sagda oynasın,eren aydını forvette deneyelim
Barış daha çok ikili sistem için verimli gözüküyor, diğer türlü verimi azalıyor ama o halini dahi kesebilecek bir alt yapı oyuncusu yok gibi ahbab forvet bölgesi için, en azından şimdilik görünen öyle

1688593343072.webp

Burda defalarca Berkanla Barış’ı savundum biz mal mıyız da sizin kötü maçlarda gördüğünüzü görmüyoruz sanıyorsunuz. İyi maçlarına denk geldik, izledik de yapabildiklerini bildiğimizden söylüyoruz. Niye yapamıyor çünkü siniyor, özgüveni kırılıyor, kafa olarak gidiyor. Toparlayınca da böyle iş yapıyorlar.

Ekranda ya da statta yukardan maç izlerken her şeyi görüyorsunuz kolay geliyor, saha içinde her şey saliselerle dönüyor, topu alıp iki metre süremez çoğunuz 10 dk adam izleyip çöp bir şey olmaz diyorsunuz, Güler’in bizle maçını da izleyenler çöp deyip almsaydı o zaman. Dünyada her maç aynıya yakın oynayan belki tarihte tek Messi var başka da yok.
Berkan geçen sene comezlerle oynadı yaratıcı oyuncu yoktu herkes essek gibi koşuyordu o yüzden fark yaratamadi. Yaratici Kaliteli ayakların yanında fark yaratabiliyor

fb şuan ülkenin tüm wonderkidlerini toplamış su son 5-6 senede ne yazık ki

arda harici 3 tane NET wonderkidleri daha varmış

fb altyapı scouting ekibi kurmuş deli gibi tryi gezip kaliteli çocukları tek tek fbye getiriyormuşlar

alt yapı ile ilgili net isabet yapan bir kardeşim söyledi
öyle sergen gibi hepsini öven biri değil
net olarak gs altyapısında şuan hiçbir topçunun gs seviyesinde olmadığını söyleyen biri ki bugun dedikleri kanıtlandı
Yahu sen yapma Masonum

100 küsur senedir bir tane Arda çıkmış kaldı ki onu da Gençlerden almışlar

Nasıl altyapıları bizden iyi oluyor

Ayrıca çıkanlarda kaçarak gidiyor kulüpten

Yıllarca altyapı maçlarını izledim. Yunus, Celil ve Arda Güler dışında iyi topçu dediğim kimse olmadı, Luş övülürken de cacık olmaz diyordum. Celilin boyu uzamadı çocuk gitti ikinci lige ama büyük yetenekti.

Yunusla Arda zaten Messi etkisi yaratıyorlardı sahada.

Wonderkid falan boş iş, A takımla çıktığında baskıyı kaldırabilen topçu olur. Bugün herkes GS alt yapısını çöp yapmış son 20 senenin çoğunda alt kategorilerde biz şampiyon olduk, en iyi alt yapı da bizde sadece tesis sorunu var ve evet scouting ağı iyi değil. FT döneminde hele bu yapı hiç gelişmedi, şu an bir şeyler yapılıyor.

Kemerburgaz’da tesisleri olacak en azından, tabii pandemide 1.5 sene boş geçirdi bir çoğu, o da kötü oldu.
Ozan Kabak geldi aklıma. Onun da en büyük artısı yaşıtlarına göre iyi bir fiziğinin olması ve özgüveniydi. 40 yıllık A takım oyuncusu gibi özgüvenli oynuyordu. Baya penaltı da yaptırdı ama hiç sinmedi. Hiçbir yerde oynamayıp u19'larda takılan oyuncular istisnalar harici öyle bir özgüvenle oynamaz. Yunus da ADS'ye gidip full oynamasa bu halinin bile yanına yaklaşamazdı.

zaniolo oynar forfette. barış sağda olmalı ewedt.
Formasyon olarak bizden farklı oynayan bir takım olsa dahi İtalya milli takımının ileri ucunda görev aldı ve İtalya adına da maçta parlayan bir isim oldu Nicolo. Kesinlikle şu şartlarda forvet için en iyi deneme bence de Zaniolo olur ahbab

midsö gitse,yerine genc bi 6-8 bulsak fransadan keske

Formasyon olarak bizden farklı oynayan bir takım olsa dahi İtalya milli takımının ileri ucunda görev alıp ve İtalya adına da maçta parlayan bir isim oldu Nicolo. Kesinlikle şu şartlarda forvet için en iyi deneme bence de Zaniolo olur ahbab
barıs zaniolo,fb macındaki gibi olabilir

gavi pedri arda

üclüsünü aynı sahada izlemek isterdim

benimkisi meraktan sadece

Ozan Kabak geldi aklıma. Onun da en büyük artısı yaşıtlarına göre iyi bir fiziğinin olması ve özgüveniydi. 40 yıllık A takım oyuncusu gibi özgüvenli oynuyordu. Baya penaltı da yaptırdı ama hiç sinmedi. Hiçbir yerde oynamayıp u19'larda takılan oyuncular istisnalar harici öyle bir özgüvenle oynamaz. Yunus da ADS'ye gidip full oynamasa bu halinin bile yanına yaklaşamazdı.
Valla o dönem hatırlayan da bilir ben Ozan’ı çok ağır buluyordum, beklentim yoktu ama akıllı çocuktu hakkını yemeyeyim. Bence çok da bir şey ispat etmeden iyi paraya sattık.

Yunus ilk çıktığı dönem neyse hala o, alt yapı sekanslarını zerre izletemedi, sola çekip Robben gibi asıyordu topları.

Çoğu idmanda yapabildiklerini sahada yapamıyor, bunu sınava hazırlanmak gibi düşünün çoğu kişi denemelerde iyi sonuçlar alır ama baskı ortamında batırırdı, bu da o misal.

barıs zaniolo,fb macındaki gibi olabilir
İki fizikli ve hızlı oyuncu; kontralar için inanılmaz şeyler görebiliriz ama bize kapanan takımlar karşısında izlemek gerekiyor. Ön elemeler için en fazla sınanacağımız nokta tabi eğer forvet transferi olmaz ise bu kısım gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt