Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Acaba bugun kimlerle ilgilenip bilgi aldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topculari sadık çünkü, marcao gibi gidecem diye kudurmuyor, boey gibi medyaya beni artık salsinlar diye açıklama da yapmıyor,bizimkiler bunca başarıya rağmen kaçmak istiyorlar
Koca falan değil. Max Palace ayarında oyuncu işte. Manuya gidip o seviyelerin oyuncusu olamayacağını kanıtladı sonra geri döndü. Zaten o seviye şansını kaybetti kendi seviye takımında şuan. Bizim PVA'da böleydi palace oyuncusuydu lazio ilgilendi biz aldık gördük
Futbolcunun 25lik olduğunu nereden biliyoruz umut beyBu sene satış işi değişecektir Boey ve Nelsson da bu konuyu görürüz bir şeyler değişti mi yoksa 25'lik futbolcuyu 18-19'a mı gönderiyoruz.
Bu sene satış işi değişecektir Boey ve Nelsson da bu konuyu görürüz bir şeyler değişti mi yoksa 25'lik futbolcuyu 18-19'a mı gönderiyoruz.
Topculari sadık çünkü, marcao gibi gidecem diye kudurmuyor, boey gibi medyaya beni artık salsinlar diye açıklama da yapmıyor,bizimkiler bunca başarıya rağmen kaçmak istiyorlar
Motzfield !!!Basima birsey gelmeyecekse,
Boey 15
Nelsson 17-19 arasi direk postalardim
Sezon geneli iyi performans sergilediler bir üst sıçramayı yapsalar 40-50 m euro rakamlarına çıkarlar.Futbolcunun 25lik olduğunu nereden biliyoruz umut bey