Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumun hali

d.png

londraya niye gitti erden bey hala anlayamadık

ardanın performansa dayalı 10 milyon çok zor gercekleşir.net 20 milyon iyi para ama.

Biraz değil sanki bayağı vermiş üstüne :red:

2.5 cash + %20 pay + 10 milyon bonustan en az 5 milyonu tutar bir şekilde.
Aynisini zamaninda Ceballos transferinde de yaptilar.

O zamanlar yine Barca mi Real mi alacak derken , Barca 15 milyona aliyordu cunku bu rakam serbest kalma bedeliydi. Sonra ertesi gun Real 17 milyon euro verdi (2 milyon euro fazla) ve oyuncuya da fazla maas verip transferi bitirmisti.

Arda olayinda 10 milyon fazla vermelerine takilmayin, Real icin bunlar komik rakamlar. Ayrica bunlar bonus, kolay mi zor bonuslar mi bilmiyorum. Yarin kiralik gonderebilir, sonra Odegaard transferinde oldugu gibi baska takima bile satabilirler kar yaparak.

Yalnız 37'lik adama 8 milyonu güzel gömdüler.

O da açıkladıkları rakam rahat 10-11 gömmüşlerdir dünyaca ünlü yıldız golcü Dzeko'ya.
Yerli yabancı herkes bonuslarla 5m€+ yıllık ücret + 5m€ imza parası şeklinde duyururken 4.2m€ 2 yıllık anlaşma şeklinde açıkladı bunlar. 15m€'dan bir kuruş aşağı değildir toplam maliyeti bunlara. Arda'dan gelecek parayı buraya gömdüler.

bir de bu oyuncu satma işine taraftarın bu kadar takmasını anlamıyorum

ben taraftar olarak satılacak kadar iyi oyuncunun öndelikle kalmasını isterim

bizim için en iyi oyuncuların bizde kalması daha iyi değil mi

boey ve nelsson kalırsa mesela çok memnun olurum
Bu bana da garip geliyor nelsson ve boey'e 25 veren verse satılırlar yoksa kalırlar niye illa satmak yani zorunda değiliz buna ben taraftar olarak ikisini de 1 sene daha formamız altında izlemek istiyorum mesela gitmezlerse o 25 den daha çok memnun eder beni gitmemeleri.

ne biliyim öyle salladım işte. bir sebep bulmaya çalıştım
açıkçası sezon biter bitmez boey ve nelsson'dan 35-40 alırız hayali kuruyordum
Benzer seviyede 2. Sene aynı performansı alırsak bu sefer çekinmeden parayı yapıştırdı alırlar.
Biraz kendimizi kandırıyoruz boey iyi bir sezon geçirdi de bu çocuğun tipinde birebir aynı performans verebilecek oyuncu çıkabiliyor. Tek eksik milli takım formasını güzeline geçirmesi. Geçirdiği an 25 milyonu acımadan yapıştırırlar zaten, eski satış falan hikaye biri Danimarka gibi bir ülkenin gelecekteki as defansı diğeri fransa milli takim potansiyeli olan oyuncu.
Keza marcao da benzer profildeydi sol ayakli oyun kuran brezilya pasaportuna sahip oyuncu..
Guney amerikalilarin ispanya-italya gibi ulkelerde ikinci pasaportu olup milli olabilme şansı da oluyor. Brezilya olmasa buraların olma potansiyeli vardı. Bizimki beyinsiz olduğu için şeref yoksunu herif aklını çeldi bu da koşarak gitti. Orada sakatlanmasa ve düzenli oynasa 50 milyonlari görürdü.

Güzel bir avrupa başarısı ile elimizdeki mevcut oyunculardan dehset paralar çıkarabiliriz.
Önemli olan başarı.
Önümüzdeki dönem transfer piyasası daha bir uçacağı için hata yapmadan sabırla başarı kovalamamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt