Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferler için oyuncuların tatilinin bitmesini beklediğimizi düşünüyorum. Zira ismi bizimle anılan hiçbir oyuncu antrenmanlara başlamadı. Tatil bitince hareket başlar

Bundan önceki nöbetten daha kötü olmayı nasıl başardı bu nöbet yav

Olumsuz bakmıyorum mevcut tabloya

Elimizdeki kadroya güveneceğiz ve eleme maçlarına en iyi şekilde hazırlayacağız

Yönetimin müthiş bir çabası var transfer için alternatif olarak düşünülen ana planda yer almayacak isimler varsa bence bitirmeliyiz hemen asıl hedef transferlerimiz Ağustos ayına sarkabilir çeşitli nedenlerle ama taraftar olarak sabırlı olmalıyız

Şu zamana kadar okuyup geçiyorum, gelen giden vs. var mı diye hepsi bu. Youtube'dan, twitterdan falan da soğuttular. Yeminle 2,3 haftadır bu duyumcu kılıklı sözde gazeteci, aslen youtuber tayfasının linklerine 1 kere tıklamadım. Artık sapıttılar, 2 kuruş daha kazanayım diye alakalı alakasız her konuya saldırıyorlar, 2 aydır gelecekler 2 aydır aynı haberler; Parades gelirse ne katar, Angelino'nun bilinmeyen 10 beklentisi, Boey sabah osurmuş değerini etkiler mi, İcardi postunda nasıl müjde verdi, Galatasaray'lılar ekran başına, herkes uzman, herkesin wisdom skill 20, lafta söyletmiyorlar biri birşey dediğinde, inanılmaz toksik bir topluluğa sahibiz bu alanda da.

Hâlâ istifa gelmemesi rezilliğin daniskasıdır. Ön elemede çuvallarız gibi duruyor.

Türkiye'deki takımları tarayıp altyapıya oralardan yetenekli gençleri getirmek lazım misal fener bu olayı yapmaya başlamış ,kendi altyapimizin hali ortada zaten

1 tane arda güler çıktı diye 55 tane çocuk getirirler artık hiç birinden de bi halt olmaz. Arda turan arda güler gibi oyuncular 10 yılda bir çıkan tesadüfler sadece. Bizim ülkede altyapı devrimi lazım

Denemek iyidir,biz fatih hoca varken bir tarama yapıp ozan yunus gibi oyuncuları kazandık, şimdi o işi fener yapiyor

1 tane arda güler çıktı diye 55 tane çocuk getirirler artık hiç birinden de bi halt olmaz. Arda turan arda güler gibi oyuncular 10 yılda bir çıkan tesadüfler sadece. Bizim ülkede altyapı devrimi lazım
Alakası yok, bütün takımları takip ediyorlar yetenekli oyuncuları topluyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt