Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi gelirse önümüzdeki sezon max 30-35 maç oynar farkındadır umarım yönetim ona göre planlama yapıyodur.Elimizin altında k.çımızı kurtarak Gomis de yok şu 2.forveti bir an önce alsak iyi olacak

Bu altyapıda torpil muhabbeti çok baymadı mı? Her yaş kategorisinde ya şampiyon oluyoruz ya da ikinci(ki ligde genelde şampiyon oluyoruz) torpilli denilen Hamza da bu sırada takımın yıldızı oluyor. Ayhan oğullarını Bursa’ya vb verse orda parlasa hain Ayhan neden bizde oynatmadı olur bizde oynayınca torpilli oğlu oluyor. Efe de öyle şu an alt yapımızda bütün oyuncular içerisinde en yetenekli topçu. Mesele çocukların yeteneksiz olması falan değil üst yapıya başarıyla adapte edememiz. Artık büyük soruna odaklanmak gerekiyor

Bu altyapıda torpil muhabbeti çok baymadı mı? Her yaş kategorisinde ya şampiyon oluyoruz ya da ikinci(ki ligde genelde şampiyon oluyoruz) torpilli denilen Hamza da bu sırada takımın yıldızı oluyor. Ayhan oğullarını Bursa’ya vb verse orda parlasa hain Ayhan neden bizde oynatmadı olur bizde oynayınca torpilli oğlu oluyor. Efe de öyle şu an alt yapımızda bütün oyuncular içerisinde en yetenekli topçu. Mesele çocukların yeteneksiz olması falan değil üst yapıya başarıyla adapte edememiz. Artık büyük soruna odaklanmak gerekiyor

bi de geçen sene ali akman hbrleri çıktığnda herkes hm evet diyodu, frenkfurt alınca iyi akman, cimbomdan çıkınca kötü akman. roma da boşuna satın alma şeysi koydurdu heralda efeye

Nasıl ne farkeder?

Turan, Güler, Çolak, Akgün gibiler kendini yırtsan da çıkıyor zaten yeteneğiyle.

Asıl sıkıntı yıldız çıkarmak değil rotasyon oyuncusu çıkarmak. Bahsettiğin torpilli dediğin alt yapı son 10 yılın açık ara en başarılı takımları, şike mi yaptılar da kazandılar o şampiyonlukları.

Hamza’yı da fazla beğenmem ama asla senin bahsettiğin gibi kötü bir adam değil.

Cidden bokunu çıkarıyorsunuz bazen.

Abi şimdi bir sorum var, altyapı oyuncu yetiştirme yeri mi sence, yoksa yarışma yeri mi ?

Denemek iyidir,biz fatih hoca varken bir tarama yapıp ozan yunus gibi oyuncuları kazandık, şimdi o işi fener yapiyor
O tarayıp aldıklarından daha yetenekliler bizim altyapıda vardır emin ol. Mesele a takım ile u19 arasındaki seviye farkı, çoğu a takım seviyesine çıkamıyor çünkü sadece yetenekle olmuyor o iş ciddi bir altyapı eğitimi lazım ve o bizim ülkede yok anca kiralık gidip orada şans bulurlarsa bazıları kendini geliştiriyor. Federasyon izin verirse bizim ülkede bu işin çözümü alt liglerde galatasaray b takımı kurup oynatmak. Profesyonel maç tecrübesiyle anca gelişirler çünkü altyapı eğitimleri zayıf

Başarı TJKnin yaptığıydı geçen sene.

Serdar 2
Rıdvan 4+2
Emirhan 4.5 ki daha çok ederdi bu çocuk.

Yok yere 10 m euro kazandılar. Şu oyunculara verilen süre de çok azdı hiç biri 11 oyuncusu olamadan ayrıldı.

20 yaşına kadar Baran’ı alt yapıda tutmak eleştirilmeli bu ülkede, 17sinde şans veremeyen düzen keza.

yıllarca alt yapı maçları izlemiş birisi olarak kalite yönünden hiç bir sorunumuz yok, tesis ve üst yapıya adaptasyon eksikliği var. Bunun için de yabancı kulüpler alınması tarihteki en iyi proje, Erden’in yaptığı sunumun da örneği yoktu geçmişte.

Ha deyince değişmiyor düzen ama mevzu kalite değil. İki Hull maçı izlediniz bir gecede 10 genç çöp oldu, hadi ya.

Icardi için forumda da bolca Hagi kıyaslaması gördüm. Hagi olduğu dönem her sene full oynadı, yağmurda çamurda.

Öyle iyi topçu olmakla Hagi, Sneijder, Melo olunmuyor.

Icardi bunlar gibi olabilir ama önce bize gelecek sonra da maçların en az %80inde oynayacak. Sonra efsanelikten falan bahsetmete başlayabiliriz.
Bugünden bakınca Hagi'nin etkisi baya küçümseniyor gibi. Potansiyel olarak o statüye yaklaşabilecek oyuncu olduğunu ben de düşünüyorum. Forumda da yazdım hatta. Kalitesiyle, aurasıyla vs. zaten uluslararası yıldız adam. Camiayla bütünleşmesi de harikaydı. Ama dediğin gibi öyle senede 20-25 maç oynayarak olmaz. Şu an Hagi'yle kıyaslayanlar Icardi 2 ay piyasadan kaybolsa neler der tahmin edebiliyorum. Gelsin o kadar maça çıksın, benzer başarılar elde etsin de tarih kendisini yazar zaten.

dünyanın her yerinde çok çok yetenekli 1-2 topçu olur altyapılarda
diğer çocuklar onları antreman partneri olur sadece

bizde ki sorun çok çok yetenekli kimse yok

onun için altyapıda şampiyon olmuşun fln birşey ifade etmiyor

ben ayriyeten daha hiçbir takımda aynı yaş kategoride bir takımın en az 5-6 tane üst seviye topçu çıkarfığını görmefim duymadım

Abi şimdi bir sorum var, altyapı oyuncu yetiştirme yeri mi sence, yoksa yarışma yeri mi ?
Tamam kimse yetiştiremiyor diyorum ben de? Sen torpilli diyorsun, torpilliyse nasıl herkesi tokatlıyorlar diyorum. Oyunculara gidecek takım bulamıyorlar ama ülkede bunu besleyen yapı da yok. Ergün’ün, Ümit’in takımlarına yolladık ama leş sahalarda, toksk ortamlarda olmuyor bu iş. Eren Aydın 2 senedir oradan oraya sürüklendi, öncesinde 17 maçta 25 golle u19un kralıydı, şimdi suç bu çocukta mı? Alt yapıların o sezon en iyi oyuncusu üst yapıya adapta edilemedi 2 senedir.

Alt yapıdan topçuyu çıkarıp sahaya koyan ne biz ne de fener. Beşiktaş ve TS arada yapıyor.

Bugünden bakınca Hagi'nin etkisi baya küçümseniyor gibi. Potansiyel olarak o statüye yaklaşabilecek oyuncu olduğunu ben de düşünüyorum. Forumda da yazdım hatta. Kalitesiyle, aurasıyla vs. zaten uluslararası yıldız adam. Camiayla bütünleşmesi de harikaydı. Ama dediğin gibi öyle senede 20-25 maç oynayarak olmaz. Şu an Hagi'yle kıyaslayanlar Icardi 2 ay piyasadan kaybolsa neler der tahmin edebiliyorum. Gelsin o kadar maça çıksın, benzer başarılar elde etsin de tarih kendisini yazar zaten.
Hagi’yi şu anki Sabitzer falan zanneden ciddi kitle var forumda.

19unda bizi ŞL finalinden eden adamdır Hagi. Maradona’yı milli maçta sahadan silen adamdır keza. Tutunamasa da hem Real hem Barca yaptı, dünyanın en iyi oyuncularından biriydi zaten.

Morutan geldiği dönem bir Rumen yorumcu, Hagi gibi oyuncular dikta rejiminde mücadele etmeyi öğrenerek, çile çekerek büyüdüler, şimdikiler mental yönden kendi kendilerine bir şey başaramaz durumda demişti, işin o boyutu da var. Sürüklüyordu peşinden takımı.

Altyapı takımlarımız her zaman başa oynuyor. Torpille mi liglerinde lider oluyorlar? Eleştriyi abartıyorsunuz. Yüzyılda bir genç çıktı diye adamları ajax, benfica yaptınız. Fbnin değil ardanın başarısı bu

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu altyapıda torpil muhabbeti çok baymadı mı? Her yaş kategorisinde ya şampiyon oluyoruz ya da ikinci(ki ligde genelde şampiyon oluyoruz) torpilli denilen Hamza da bu sırada takımın yıldızı oluyor. Ayhan oğullarını Bursa’ya vb verse orda parlasa hain Ayhan neden bizde oynatmadı olur bizde oynayınca torpilli oğlu oluyor. Efe de öyle şu an alt yapımızda bütün oyuncular içerisinde en yetenekli topçu. Mesele çocukların yeteneksiz olması falan değil üst yapıya başarıyla adapte edememiz. Artık büyük soruna odaklanmak gerekir
Bu arada Hasan Sas in oğlu da U-17 deymis.

Başarı TJKnin yaptığıydı geçen sene.

Serdar 2
Rıdvan 4+2
Emirhan 4.5 ki daha çok ederdi bu çocuk.

Yok yere 10 m euro kazandılar. Şu oyunculara verilen süre de çok azdı hiç biri 11 oyuncusu olamadan ayrıldı.

20 yaşına kadar Baran’ı alt yapıda tutmak eleştirilmeli bu ülkede, 17sinde şans veremeyen düzen keza.

yıllarca alt yapı maçları izlemiş birisi olarak kalite yönünden hiç bir sorunumuz yok, tesis ve üst yapıya adaptasyon eksikliği var. Bunun için de yabancı kulüpler alınması tarihteki en iyi proje, Erden’in yaptığı sunumun da örneği yoktu geçmişte.

Ha deyince değişmiyor düzen ama mevzu kalite değil. İki Hull maçı izlediniz bir gecede 10 genç çöp oldu, hadi ya.

ali turap
jankat
emin

bir nebze metehanıda

ayrı tuttuk

şimdi allahını seversen süleyman luşun topla bağını gördükten sonra ne bekleyebilirsin

veyahut baranın 2 metre yanında ki adama pres yapmaması kendini o yaşda regista sanması filan

1688749480526.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt