- 18 Mayıs 2011
- 52.995
- 56.876
- 4.613
Gunay Ozcimbomlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En az 10 gol atarşenol bu halilide parlatırsa yuh derim artık
malum herif tüm hucum oyuncularını parlatıyor birşekil
istisnalar kaideyi bozmaz tabi ki
ön alan baskısı yapmayan tembel adamın teki normalde
hiç şenolluk adam değil normalde
Futbolu bıraktığı sene attığı golleri izleyip neden bıraktı ki diye içlenirdim. Sergen karakterinde olsa 40'ına kadar sallana sallana oynardı. Şu an 60'ına yaklaştı hala aynı şutları atıyor veteran maçlarında vs.Hagi dünyadaki antrenman disiplini en fazla olan oyunculardan birisiydi futbolu bırakmasının sebebi olarak artık antrenman yapmaktan sıkıldığını söylemişti yoksa sahada yine oynar golü pasını atardı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En az 10 gol atar
Futbolu bıraktığı sene attığı golleri izleyip neden bıraktı ki diye içlenirdim. Sergen karakterinde olsa 40'ına kadar sallana sallana oynardı. Şu an 60'ına yaklaştı hala aynı şutları atıyor veteran maçlarında vs.![]()
Ardayi konusmiyanmi kaldiBu Gomis ne ayak ardayi konuşmuş twitterde. Çok showmen bu Gomis
Okan koçuk kalsaydı bari Muslera her an sakatlanmaya müsait zaten kazaya ugramayalim elemelerdeGünay'ı isterim dedim ama bonservis vermeye karşıyım. Kadroda düşünülmeyen isimlerle takas vs. olmuyorsa kalsın.
İsmini çok beğendim
adı bahtiyar suçu gol atmakmış
öğrendiğm kadar
geçiyoooor önümden
Kendi gitmek istedi diyorlar daha çok oynayabilmek için. Neyse bari oynasın da 3-4 sene sonra tecrübeli yedek olarak geri alırız olmazsaOkan koçuk kalsaydı bari Muslera her an sakatlanmaya müsait zaten kazaya ugramayalim elemelerde
suc sergen zerende abi.ben bu cocukları yetiştiremedim,kulüpte görevli hocaydım yaTamam kimse yetiştiremiyor diyorum ben de? Sen torpilli diyorsun, torpilliyse nasıl herkesi tokatlıyorlar diyorum. Oyunculara gidecek takım bulamıyorlar ama ülkede bunu besleyen yapı da yok. Ergün’ün, Ümit’in takımlarına yolladık ama leş sahalarda, toksk ortamlarda olmuyor bu iş. Eren Aydın 2 senedir oradan oraya sürüklendi, öncesinde 17 maçta 25 golle u19un kralıydı, şimdi suç bu çocukta mı? Alt yapıların o sezon en iyi oyuncusu üst yapıya adapta edilemedi 2 senedir.
Alt yapıdan topçuyu çıkarıp sahaya koyan ne biz ne de fener. Beşiktaş ve TS arada yapıyor.