Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bari Günay'ı açıklayın

şenol bu halilide parlatırsa yuh derim artık
malum herif tüm hucum oyuncularını parlatıyor birşekil
istisnalar kaideyi bozmaz tabi ki

ön alan baskısı yapmayan tembel adamın teki normalde
hiç şenolluk adam değil normalde
En az 10 gol atar

Hagi dünyadaki antrenman disiplini en fazla olan oyunculardan birisiydi futbolu bırakmasının sebebi olarak artık antrenman yapmaktan sıkıldığını söylemişti yoksa sahada yine oynar golü pasını atardı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Futbolu bıraktığı sene attığı golleri izleyip neden bıraktı ki diye içlenirdim. Sergen karakterinde olsa 40'ına kadar sallana sallana oynardı. Şu an 60'ına yaklaştı hala aynı şutları atıyor veteran maçlarında vs. :D

Futbolu bıraktığı sene attığı golleri izleyip neden bıraktı ki diye içlenirdim. Sergen karakterinde olsa 40'ına kadar sallana sallana oynardı. Şu an 60'ına yaklaştı hala aynı şutları atıyor veteran maçlarında vs. :D

Adamın son sezon istatistikleri 35 maç 13 gol 18 asist.Şimdiki oyuncular olsa yıllık 4m euro ister herif antremandan sıkıldım diyip futbolu bıraktı her açıdan büyük karakterdi.

halile bütün futbolcularımız en tembel futbolcu dedi.baska yorum yapılmaz hakkında,bjkde anca rotasyon oyuncusu olur.semih kılıcsoy gibi biri varken halil almak sacmalık.

adı bahtiyar suçu gol atmakmış
öğrendiğm kadar
geçiyoooor önümden
images (60).webp

bjk tuhaf adamların peşinde transferde

Tamam kimse yetiştiremiyor diyorum ben de? Sen torpilli diyorsun, torpilliyse nasıl herkesi tokatlıyorlar diyorum. Oyunculara gidecek takım bulamıyorlar ama ülkede bunu besleyen yapı da yok. Ergün’ün, Ümit’in takımlarına yolladık ama leş sahalarda, toksk ortamlarda olmuyor bu iş. Eren Aydın 2 senedir oradan oraya sürüklendi, öncesinde 17 maçta 25 golle u19un kralıydı, şimdi suç bu çocukta mı? Alt yapıların o sezon en iyi oyuncusu üst yapıya adapta edilemedi 2 senedir.

Alt yapıdan topçuyu çıkarıp sahaya koyan ne biz ne de fener. Beşiktaş ve TS arada yapıyor.
suc sergen zerende abi.ben bu cocukları yetiştiremedim,kulüpte görevli hocaydım ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt