Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene olmasa muhtemelen bu sene ki başarının gelme ihtimali epey düşük olurdu sadece transfer bile değil florya da aile ortamı oluşmasında etkili oldu oyuncularla özel olarak ilgilendi. Güvenmemek şımarıklıktan öteye geçmez koskoca 1 sene yaptıklarından sonra hakaret edecek seviyede olan varsa mümkünse dediğiniz gibi feneri tutsun.
Katılıyorum öyleleri varsa feneri tutsun

ben metinin artniyetli biri olduğunu düşünmüyorum

geçen yaz çok net hatırlıyorum dursun başkan açıklamıştı

birleşme için metinin bana iki şartı oldu demişti o da okanın hoca olması birde iki arkadaşının yönetime girmesi diye
başka benden hiçbirşey istemedi dedi
eşref tüm takımını istemişti

ben samimi birşekilde görev dağılımı yapıldığını ve herkes görevine göre davrandığını düşünüyorum

erden timuru anmasa bu seferde bak erden timuru hiç anmadı gördünmü kıskanıyor diyecekti bu ortadoğu bataklığı insanları

ha biraz laçka bir tarzı var doğru ama artniyetli olduğunu düşünmüyorum

oyuncu kiralama işini iyi yapmamız lazım misal f5 oyuncuları avrupa kulüplerine kiraya veriyorlar çöp dedikleri berisha ve brumadan bile para kazandılar samatyadan da kazanıyorlardı

bu yılda tiago çukur mu nedir elemanı almanaya kiraya vermısler yanı al sana 3-5 milyon euro

bizse morutanı cicaldaoyu en çöp yerlere gönderiyoruz hiçmi napıyoruz biz diyen biri yok yönetımde

Ahmet denizci foruma geri dönsün. En azından o daha güzel sıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt