Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şahsen ben rossi ve berisha nın fenerde oynamak için para verdiğini sanıyordum.Mesela Fener Rossi’ye 10 milyon dolar bonservis verdi. Fener 5.5 olan kısmı açıkladı.
Berisha’ya 5-6 m euro bonservis verdiler birazı sponsorluk üzerinden girdi.
Dzeko’ya verilecek 15 m euronun 5i cepten. Bruma’ya verilen 6.5un 2si maaşına saymaktan geliyor.
Zaten hiç bir şeyin maliyetini açıklamıyor, sebeplerden birisi bu.
Valla Real Madrid Arda'yi nerde oynatacak merak ediyorum.
Reis forma morma al yav krampon konç falan al hevesi gelsinaile büyüklerim aman sakın oğluna futbol manyaklığı aşılama soğur dedi
oğlumu full serbest bıraktım gs konusunda
bugün hanım sordu icardi gelmedimi diye
benim oğlan 4 yaşında baba icardi kim dedi ulan
yeminle yıkıldım ya zaten maçda izlemiyor
gidiyor transformersleriyle oynuyor odasında maç sırasında
bu sezon her maçı izleteceğim başlayacağım millete yok soğurmuş fln fln
Reis forma morma al yav krampon konç falan al hevesi gelsin
Ben ne alaka lan
Rossi transferi tamamen Onyekuru kıskançlığıyla yapılan bir işti.Şahsen ben rossi ve berisha nın fenerde oynamak için para verdiğini sanıyordum.
Lafa bak ocaga kadar oyuncu satmicakmis palavraciMetin Öztürk: “Takımda neredeyse hemen hemen herkese resmî teklif geldi ama biz Ocak’a kadar oyuncu satmayacağız”
O zaman içinde yok ne yapsan da sevmez. Benim bi arkadaş vardı biz top oynarken o gider sınıfın kızlarına piçlik yapardı topla ilgilenmezdilan benim ev bildiğin gsstore
herifin 20 tane forması var daha 4 yaşında
PauhaahhahahahBen ne alaka lan
Yahu adam menajerlere dünyanın parasını yediriyor. Çöplerini menajerler sayesinde başka takimlara iteliyor, sonra o menajerler fenere başka Çöpler getiriyor.oyuncu kiralama işini iyi yapmamız lazım misal f5 oyuncuları avrupa kulüplerine kiraya veriyorlar çöp dedikleri berisha ve brumadan bile para kazandılar samatyadan da kazanıyorlardı
bu yılda tiago çukur mu nedir elemanı almanaya kiraya vermısler yanı al sana 3-5 milyon euro
bizse morutanı cicaldaoyu en çöp yerlere gönderiyoruz hiçmi napıyoruz biz diyen biri yok yönetımde
O zaman içinde yok ne yapsan da sevmez. Benim bi arkadaş vardı biz top oynarken o gider sınıfın kızlarına piçlik yapardı topla ilgilenmezdi
Tesadüf mü ikisi de aynı giyinmiş
Hocam benim canımsın