Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela Fener Rossi’ye 10 milyon dolar bonservis verdi. Fener 5.5 olan kısmı açıkladı.

Berisha’ya 5-6 m euro bonservis verdiler birazı sponsorluk üzerinden girdi.

Dzeko’ya verilecek 15 m euronun 5i cepten. Bruma’ya verilen 6.5un 2si maaşına saymaktan geliyor.

Zaten hiç bir şeyin maliyetini açıklamıyor, sebeplerden birisi bu.
Şahsen ben rossi ve berisha nın fenerde oynamak için para verdiğini sanıyordum.

Arda kardesim onümüzdeki 5 sezonda 4 balon dor alırsa 10mlik bonus devreye girecek. Ali denen ... adamsa bonusun şartlarını aciklasin.

aile büyüklerim aman sakın oğluna futbol manyaklığı aşılama soğur dedi

oğlumu full serbest bıraktım gs konusunda

bugün hanım sordu icardi gelmedimi diye

benim oğlan 4 yaşında baba icardi kim dedi ulan

yeminle yıkıldım ya zaten maçda izlemiyor
gidiyor transformersleriyle oynuyor odasında maç sırasında

bu sezon her maçı izleteceğim başlayacağım millete yok soğurmuş fln fln

aile büyüklerim aman sakın oğluna futbol manyaklığı aşılama soğur dedi

oğlumu full serbest bıraktım gs konusunda

bugün hanım sordu icardi gelmedimi diye

benim oğlan 4 yaşında baba icardi kim dedi ulan

yeminle yıkıldım ya zaten maçda izlemiyor
gidiyor transformersleriyle oynuyor odasında maç sırasında

bu sezon her maçı izleteceğim başlayacağım millete yok soğurmuş fln fln
Reis forma morma al yav krampon konç falan al hevesi gelsin

Takım savunması, Nelsson-Boey-Rashica varken de çok zayıf takımlara karşı bile aciz durumlara düşmüştü. O maçların çoğunu, bazı oyuncuların ekstra hünerleriyle kazanabildik, bazen de şanslıydık; hakem faktörü -yine- aleyhimize işlemiş olmasına rağmen...

Nelsson, Boey ve Rashica' sız formülleri çok iyi düşünmek lazım. Bu adamlar yerine mevkiilerinin standart özelliklerine sahip oyuncularla bu şampiyonluğu ancak hayallerimizde görebilirdik...Gündeme getirilen bir futbolcunun videosunda gördüğü saçma sapan 'freestyle' hareketlerine meftun olup, cansiparane gayret ve becerileriyle büyük katkı sağlamış bir adamı değersizleştirmek ayıp oluyor...

Mesela 4-3-3 e dönülse, Rashica' nın biraz 'düz' kalacağını ben de söylüyorum ama mevcut formasyonda Boey ve Rashica' nın yerlerine daha iyisini bulmak imkansıza yakındır...Bu üç adam sahadayken, sağ taraftan neredeyse hiç sorun yaşamadık ve üçünü birden kaybetme ihtimalinin çok da uzak olmamasını ürkütücü buluyorum...

oyuncu kiralama işini iyi yapmamız lazım misal f5 oyuncuları avrupa kulüplerine kiraya veriyorlar çöp dedikleri berisha ve brumadan bile para kazandılar samatyadan da kazanıyorlardı

bu yılda tiago çukur mu nedir elemanı almanaya kiraya vermısler yanı al sana 3-5 milyon euro

bizse morutanı cicaldaoyu en çöp yerlere gönderiyoruz hiçmi napıyoruz biz diyen biri yok yönetımde
Yahu adam menajerlere dünyanın parasını yediriyor. Çöplerini menajerler sayesinde başka takimlara iteliyor, sonra o menajerler fenere başka Çöpler getiriyor.
Menajerler her türlü bunu kandırıyor, olan rahminin paralarına oluyo

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman içinde yok ne yapsan da sevmez. Benim bi arkadaş vardı biz top oynarken o gider sınıfın kızlarına piçlik yapardı topla ilgilenmezdi

ya zaten geçen parka götürdüm top oynamaya gittik

diğer çocuklarla top oynadı

bizimki topu bırakıp kelebek kovaladı

yerin dibine girdim resmen

Maximin çok maç kaçıran bir adam, yeteneğine göre de üretkenliği düşük.
Maaş yükü çok fazla olacaktır.
Rashica ile 2 kanadı da yedeklemek skor alınan maçlarda sonradan sokup tempoyu korumak daha mantıklı geliyor bana.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt