Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tesadüf mü ikisi de aynı giyinmiş
En yakın ihtimalin BJK-Ghezzal rolü olduğu kanaatindeyim.Valla Real Madrid Arda'yi nerde oynatacak merak ediyorum.
Bir türlü kafamda oturtamıyorum.
Ben Arda'nin kanatta başarılı olacağını düşünmüyorum 8 veya 10 numara ona uygun pozisyonlar
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4-3-3'ün 8 numarası olur.Valla Real Madrid Arda'yi nerde oynatacak merak ediyorum.
Bir türlü kafamda oturtamıyorum.
Ben Arda'nin kanatta başarılı olacağını düşünmüyorum 8 veya 10 numara ona uygun pozisyonlar
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zor kanka real os rotasyonda şans bulamaz4-3-3'ün 8 numarası olur.
Bende vardı, Marshall yazısı tamamen silinene kadar giymiştimEkli dosyayı görüntüle 209120
Şu formanın yeniden yapılacağı günün hayaliyle yaşıyorum
Pantolon bile aynı renk yanireis fakirliğini bu kadar belli etmeseydin keşke
bodrumun 4de3 ü böyle giyiyor zaten![]()
Katiliyorum. Ama Bu zafiyetin ana sebeplerinden biri de orta sahanin direncsizligiydi. Orta sahayi bosaltarak oynadik. Özellikle oliveira geriye gelmiyordu ve büyük bosluklar olusturuyordu. Torreira cok yalniz kaliyordu. Rashica gecen sene bu yüzden cok önemliydi, oliveiranin bosluklarini bile kapatmaya calisiyordu adam. Boeyin de arkasini iyi topladi.Takım savunması, Nelsson-Boey-Rashica varken de çok zayıf takımlara karşı bile aciz durumlara düşmüştü. O maçların çoğunu, bazı oyuncuların ekstra hünerleriyle kazanabildik, bazen de şanslıydık; hakem faktörü -yine- aleyhimize işlemiş olmasına rağmen...
Nelsson, Boey ve Rashica' sız formülleri çok iyi düşünmek lazım. Bu adamlar yerine mevkiilerinin standart özelliklerine sahip oyuncularla bu şampiyonluğu ancak hayallerimizde görebilirdik...Gündeme getirilen bir futbolcunun videosunda gördüğü saçma sapan 'freestyle' hareketlerine meftun olup, cansiparane gayret ve becerileriyle büyük katkı sağlamış bir adamı değersizleştirmek ayıp oluyor...
Mesela 4-3-3 e dönülse, Rashica' nın biraz 'düz' kalacağını ben de söylüyorum ama mevcut formasyonda Boey ve Rashica' nın yerlerine daha iyisini bulmak imkansıza yakındır...Bu üç adam sahadayken, sağ taraftan neredeyse hiç sorun yaşamadık ve üçünü birden kaybetme ihtimalinin çok da uzak olmamasını ürkütücü buluyorum...
Şu an için bulamaz ama zaman ne gösterir bilemeyiz başarılı da olabilir tamamen silinip de gidebilir tahminim 4-3-3'ün ya 8 numarası ya da sol öne de atabilirler.Zor kanka real os rotasyonda şans bulamaz
moise kean ya da fofana gelsin,razıyızMaximin çok maç kaçıran bir adam, yeteneğine göre de üretkenliği düşük.
Maaş yükü çok fazla olacaktır.
Rashica ile 2 kanadı da yedeklemek skor alınan maçlarda sonradan sokup tempoyu korumak daha mantıklı geliyor bana.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pantolon bile aynı renk yani
Kanat oynayamaz arda. Olacak olan ileride modricin yerine hazırlamak kendisiniŞu an için bulamaz ama zaman ne gösterir bilemeyiz başarılı da olabilir tamamen silinip de gidebilir tahminim 4-3-3'ün ya 8 numarası ya da sol öne de atabilirler.