Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.188
- 7.623
- 2.568
Gs coştu
İcardi, Paredes, Raşit, Borna Sosa Gs de
İcardi, Paredes, Raşit, Borna Sosa Gs de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ideal kadro budurDoğru düzgün 10 no ismi geçmiyor diyenler var elinde orjini 10 olan Zaniolo gibi bir Süperstar var çünkü. Yedeği de Mertens olur.
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Paredes
Rashica Zaniolo Kerem
İcardi
Devam. UCL de kaya gibi olur.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
KatılıyorumHiçbişeyin tadını çıkarmayı bilmiyoruz yav.
Şampiyonuz ve transferi geçen sene Haldun Üstünel’in bile üstünde performans gösteren Erden Timur yapıyor.
Yaslan arkana, dedikodularla goy goy yap, 4 Eylulu bekle, dananin kuyrugu orda kopuyo.
Eleme turlarini Allah’ın izniyle geceriz her turlu, Playoffa kadar İcardi gelsin yeterli.
Enis Savarı konudan şutlayacak BABAYİĞİT yok mu
Tanımıyorum ama Polonyalılar world class görüyorlar.Iyi mi bu?
Hay allahYanlışlıkla beni şutlamayın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cicaldaunun gol atanı diyolar bide 60 kiloymuş fizik olarak zayıf diyenler varIyi mi bu?
Bu mantıkla Torreira'da olmazdı, sonuçta onun da buraya gelmeye gönlü yoktu.Bizim yonetim rest cekmeyi bilmiyormu? Lazio gitmek istiyorsa buraya gelmeye gönlu yoktur, sirf gelsin diye extradan 1 milyon fazla verirsek kaziki biz yeriz.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen sene Batshuayi Icardi’den daha iyi transfer diyenler boş yapmasın konuda.
ömrünü niye yiyorum.bartugu,ali turapı,emirhan kayarı defalarca yazanda bendim.yazayım ki milletin haberin olsun.rahatsız oluyosan engelle geçSergencim 15 senedir bu forumdayım sevdiğimde bir kişiliksin fakat ömrümü yedin be kardeşim.
Bunu eskiden Sergen cok istiyordu yanlis hatirlamiyorsam ( forumdaki SergenTanımıyorum ama Polonyalılar world class görüyorlar.
Dinamo Moskova’da ne takımmış hem bu hem Zakharyan.
Icardi ile ilgili çekincem maça çıkmama vs olaylarıydı zira 18 ağustosta anlaştık 8 eylülde geldi tatil yapmaktan. Esas Belotti’ye çok karşıydım geçen sene.icardinin %80 tutmayacağını özel hayatından dolayı söylemiştim ben
ama tutarsa tarihimizin en iyi forveti olacağınıda söylemiştim
özel hayatını geçtim
bu adamın bu kadar iyi bit insan olduğunu yaşayınca öğrendik
dışardan durmadan affedersin dikiştiğini
full partilefipiğni wanda ile durmadan sorun yaşadıklarını görüyorduk kafamda ki profil resmen nuri alço styledı
sende çekimserdin diye hatırlıyorum
batshuayi asla kötü bir forvet değil
ayriyeten iyide bir insan evladı sempatik biri
şuan mesela bize yedek golcü profilinde cuk otururdu