- 29 Temmuz 2018
- 1.395
- 2.018
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla denk geldim,mesela angelinoya da pandemi dönemi rastlamıstım.hayvan gibi orta yapıyodu herif.keske bizde olsa dediydimulan kolpaci![]()
Her sene 30 milyon kar yazsan yine kurtarmaz diyorum ben de. Florya ve Riva bize tünelden çıkış formülü olarak sunuldu. Aksini savunuyorsanız bilemem. Hem şampiyon olalım hem Avrupa'da iddialı olalım hem de oyuncu satışından para kazanalım demek emeklemeden koşmaya benziyor. Kaldı ki elimizde yüksek bonservis getirebilecek bir sürü oyuncu var. Asıl zararı düşük bonservis yüksek maaşlı oyuncularla, geri dönüşü olmayan kiralık oyuncularla yazdık yıllarca.Her sene böyle zarar etmeye devam edersen 10 tane Riva Florya yap fark etmez sportif faaliyetlerden en azından zarar etmemen gerekiyor
Bakıldığında zarar ettiğimiz para BB'ye ödenen faiz. Projelerle dediğini yap BB borcunu kapatıp faizden kurtul. Sonrası ayağını yorganına göre uzat.Her sene 500m tl zarar eden kulüp nasıl futbolcu satmadan ayakta kalacak bunu de anlat bilelim
Emeğine sağlık ahbertEkli dosyayı görüntüle 209185
Muslera- Batuhan - Jankat - Berk
Boey - Dubois - Ali Turap
Kazımcan
Nelsson - Kaan - Ross
Abdülkerim - Emin - Metehan
Torreira - Berkan - Baran
Oliveira - Midtsjö - Efe
Mertens - Yusuf - Hamza
Zaniolo - Yunus - Morutan - Caner
Kerem - Barış Alper - Emre
Baran