Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse alt yapıya dair mesaj atmıcam kimin ne olduğu zaten birkaç yıla ortaya çıkıyor. İnşallah her biri çok başarılı olur uzun yıllar a takımda oynarlar
Emin dışında ki emin maşallah çok iyi udi sin maçta diğerlerinden bu sene gram katkı alacağımızı sanmıyorum . Çünkü ilk yarıda oynayan yedek oyuncular çok formda idi.OnlardN zor alırlar formayı

raşidi almadan önce bizle adı geçen macar oyuncu roland sallai vardı geçen yıl 1-2 macı denk geldi

o da iyi oyuncu hatta gole daha yakın fakat mücadele açısından ve takım savunmasına katkısı çok iyi degil gibiydi

raşid bence kesınlıkle faydalı bir takım oyuncusu samet gibi çöplere 4 milyon veriyor bazıları

Faydalı takım oyuncusundan da fazla,skor da katkısı var, bu sezon full oynasın double double yapacak

femrat shqiptare janë të bukura e Ata
Gega ve toska var güneyi ve kuzeyi farklı ahbab Arnavutluğun. Görünüş değişiyor halilye; esmer olan Arnavut da var sarışın da, ben sarışınım mesela. Bir de tabi ben o toprakları görmedim, bizimkiler Florina, Selanik, Edirne ve Manisa ikametini izlemişler. Ben üçüncü kuşağım:hat:

her oyuncu kulübün kısıtlı kadrosunda gelişemez. kendini göstermek isteyene kulüp yardımcı olmalı ve oynayabileceği takımlar araştırmalı..

Neyse alt yapıya dair mesaj atmıcam kimin ne olduğu zaten birkaç yıla ortaya çıkıyor. İnşallah her biri çok başarılı olur uzun yıllar a takımda oynarlar
Bu arada can sıkıcı bir şey dediysem de kusura bakmayın lütfen. Dediğiniz gibi kimin ne olacağı tabii ki zamanla belli olacak. Açıkça söylemek gerekirse ben bizim altyapıda bulundurduğumuz yetenek sayısına hayranım ama öyle bir süreçten geçiriyoruz ya da geçiremiyoruz ki 20 yaşına gelmiş Eren'i A takımda şans verilecek seviyeye hazırlayamıyoruz. Diğer mesajımda da bahsettiğim gibi mental ve fiziksel gelişimlerini destekleyemediğimiz sürece altyapıdan en fazla rotasyon oyuncusu çıkartırız biz ki ona da razıyım, yedeklere milyonlar harcamaktansa altyapıdan oluşan bir rotasyon grubu da kulübe para kazandırır. İnşallah hepsi en iyi yerlere gelir.

Ayrıca Ayhan gibi Hasan gibi 10 yıl Galatasaray’a cüzi bedellere hizmet eden adamların çocuklarına da iltimas gösterilmesinde bir sakınca görmüyorum. Kötü oyuncular olsalar u14ten sonra giderlerdi, insanları lekelemeyi bu kadar kolay bir durum haline getirmeyin.
hakan balltaın ogluna da torpil diyecekler yarın.cocuk 15-20 küsür gol attı ve oyun kuran bi forvet.15 yasında henuz

Emin dışında ki emin maşallah çok iyi udi sin maçta diğerlerinden bu sene gram katkı alacağımızı sanmıyorum . Çünkü ilk yarıda oynayan yedek oyuncular çok formda idi.OnlardN zor alırlar formayı
Ikinci yarida hepsi birden oynadigi icin o maci dikkate almamak gerekiyor. Ben olsam hepsini kiraya veririm

6 milyon rashica
7 milyon borna sosa
8 milyon icardi
3 milyon parades

İsmi geçen adamları minimum bedellerle alsak dahi 24 25 milyon para gerekiyor. İçeri giren tek para da 6 milyon ile Mostafa.

Eren Aydın’ın sözleşmesi uzatılmadan mı kiralanacak, adamın sözleşmesi seneye bitiyor

Bu arada can sıkıcı bir şey dediysem de kusura bakmayın lütfen. Dediğiniz gibi kimin ne olacağı tabii ki zamanla belli olacak. Açıkça söylemek gerekirse ben bizim altyapıda bulundurduğumuz yetenek sayısına hayranım ama öyle bir süreçten geçiriyoruz ya da geçiremiyoruz ki 20 yaşına gelmiş Eren'i A takımda şans verilecek seviyeye hazırlayamıyoruz. Diğer mesajımda da bahsettiğim gibi mental ve fiziksel gelişimlerini destekleyemediğimiz sürece altyapıdan en fazla rotasyon oyuncusu çıkartırız biz ki ona da razıyım, yedeklere milyonlar harcamaktansa altyapıdan oluşan bir rotasyon grubu da kulübe para kazandırır. İnşallah hepsi en iyi yerlere gelir.
Benim de amacim cok cok yetenekli oyuncularin alt yapida olmasi sans bulmasini istemek. Yoksa kimin cocugunu nerede napiyor benim icin onemli degil istediklerini yapsinlar. Siz de kusura bakmayin.

twde emirhan kayar için yangın çıkmış

hedefde akman beothersler var

üzücü bir durum

artık hepsi torpilci damgasını yedi

Sanırım

Sosa ve Rashica ilk iki transfer olacak

İcardi de katılırsa 2 haftaya muazzam olur.

Bence orta saha için biraz daha bekleyebiliriz.

6 milyon rashica
7 milyon borna sosa
8 milyon icardi
3 milyon parades

İsmi geçen adamları minimum bedellerle alsak dahi 24 25 milyon para gerekiyor. İçeri giren tek para da 6 milyon ile Mostafa.
Bunlar geldiğinde hepsini aynı anda oynatmak da zorlaşacak. Sol bek yabancı olacaksa nelsson veya boey gidecek demektir. Başka yerli kullanacak yer bulamıyorum ama orayı da merihteb aşağısı kurtarmaz

Gardi reis nerelerde şampiyonluk kutlamasına bile katıldı bir oyuncu getirsin artık.

bizim eren aydın diye bi genco vardı, 1-2 sene önce çılgın atmıştı altyapıda... akıbeti ne oldu bilen var mı? yani 2-3 maçını izlemiştim, çok çok büyük potansiyel gibi gelmişti.

Gecen sene 2. ligde oynadi fenasa performansi yoktu kampa almadilar
2. Lige kiralandı, 37 maç 12 gol. Pozisyon forvet, yaş 20. Gelişimi takip edilmeli. Bu sene 1. Lige kiralık gitmeli, süre garantisi verilmese bile. Forvetler geç olgunlaşır da kampa neden alınmadı denilecek bir durum yok bence. Oynayıp gelişmesi gerekiyor, şu aşamada bizde oynaması zor.

6 milyon rashica
7 milyon borna sosa
8 milyon icardi
3 milyon parades

Orta vadede Zaniolo yolcu gibi duruyor. Bu transferleri vadeye bağlarsak Zaniolo ile kapatır hatta artıya geçeriz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt