Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop neden negatiflik saçıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Düşüncelerimiz farklı. Daha yetenekli bir çocuğun önüne geçer ise ve o çocuk futbolu bırakıyorsa mental olarak ilerideki baskıları da karşılayamayacağının göstergesidir. Şimdi keşke transfer edilse denilen merih Demiral da fenerde forma şansı bulamayacağını anladığı anda Alanya ya gidiyor oradan İtalya seferi başlıyor. Zeki 2. Ligden Avrupa yapıyor. Yetenekli adam isteği hırsı yoksa sınırları zorlamıyorsa zaten birşey olamaz. Şimdi konuştuğumuz arda gebçlerbirliği alt yapısından bu noktalara geliyor. Herkes büyl takımların alt yapısından çıkacak diye birşey yok. Alt yapılarda sporculuk yapmış kendi evladı alt yapıda spor yapan bir kişi olarak söylüyorum bunları. Yeteneğim çok iyi olsaydı alt yapıdan çıkacak bir çok şans geçti elime. Çocuğum da keza öyle olacak. Ama istediği takımda olmuyor diye küsüp mücadeleye devam etmeyi bırakıyorsa zaten birşey olmaz o çocuklardan. Gerçekten de hem yeteneği hem de mental yapısı buna müsait ise o çocuğu fizandan bulur çıkartırlar piyasaya...
Merih Alanya'ya gitse gene şansını denemiş deriz de dır Portekiz ikinci ligine gitti onda çok büyük cesaret vardı ve yaptığı fedakarlığın ve çalışma azminin ödülünü aldı.

Yeni muhtemel sol bek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dur bakayım, ama ben sahte hesapla takilyom.sadece fabriizo takip ediyom twitterda bi de psg hesaplarini
1688854238473.webp

Tabii ki tesis önemli, eğitimciler önemli de en önemli iki şey var başarı için.

1. Çalışmak, çalışmak, çok çalışmak.
2. Konfor alanından çıkmak, mücadele etmek.

Baran mesela sinir etmişti beni devre arası Manisa’ya gitmeyince, yaşın 20 A takım maçın yok önünde Atalay örneği var gitsene kardeşim.

Eskiden yetenekle her şey oluyor sanıyorduk da öyle değil, çalışmamak Ronaldinho’yu en verimli döneminde sildi sahadan. Messi için yetenek geyiği vardır, köpek gibi çalıştı adam 20 yıldır sakatlanmadan 50+ maç oynuyor kolay mı yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt