- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Recep Akman mi dhdjjfjfjfjjfjdjdj

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Merih Alanya'ya gitse gene şansını denemiş deriz de dır Portekiz ikinci ligine gitti onda çok büyük cesaret vardı ve yaptığı fedakarlığın ve çalışma azminin ödülünü aldı.Düşüncelerimiz farklı. Daha yetenekli bir çocuğun önüne geçer ise ve o çocuk futbolu bırakıyorsa mental olarak ilerideki baskıları da karşılayamayacağının göstergesidir. Şimdi keşke transfer edilse denilen merih Demiral da fenerde forma şansı bulamayacağını anladığı anda Alanya ya gidiyor oradan İtalya seferi başlıyor. Zeki 2. Ligden Avrupa yapıyor. Yetenekli adam isteği hırsı yoksa sınırları zorlamıyorsa zaten birşey olamaz. Şimdi konuştuğumuz arda gebçlerbirliği alt yapısından bu noktalara geliyor. Herkes büyl takımların alt yapısından çıkacak diye birşey yok. Alt yapılarda sporculuk yapmış kendi evladı alt yapıda spor yapan bir kişi olarak söylüyorum bunları. Yeteneğim çok iyi olsaydı alt yapıdan çıkacak bir çok şans geçti elime. Çocuğum da keza öyle olacak. Ama istediği takımda olmuyor diye küsüp mücadeleye devam etmeyi bırakıyorsa zaten birşey olmaz o çocuklardan. Gerçekten de hem yeteneği hem de mental yapısı buna müsait ise o çocuğu fizandan bulur çıkartırlar piyasaya...
İçerken efkarlanmıştır....Rodop neden negatiflik saçıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dur bakayım, ama ben sahte hesapla takilyom.sadece fabriizo takip ediyom twitterda bi de psg hesaplarini
Arada takip edip,takipten cikyom ben.sikilyom böyle takip ederken,ne bilyim kal geliyoGSCimbomu da takip ediniz
Yeni muhtemel sol bek
Yeni muhtemel sol bek
Dur bakayım, ama ben sahte hesapla takilyom.sadece fabriizo takip ediyom twitterda bi de psg hesaplarini
Hayırlı olsun.
+ Maximinİcardi
Antonio
Rashica
Angelino
Kamada
Paredes
Manyak olur.
Dede alkolü fazla kaçırmış olabilir ya da uyku saati geçmiş.