Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu dedeleri niye dinleyip kendinize işkence ediyosunuz yav

Bizim muhabirlere baksanıza sonra neden haber çıkmıyor yönetim bunlara güvenip nasıl haber salsın. :asd:

96 milyonu reddeden adamı almayalım çünkü maldır

gs'i bildin lan vallahi bravo.
dünyayı bilemedin.
sinisa mihajlovic tabiki. rip.

mihajloviç aklıma bile gelmedi

maldini carlos ikilemindeydim

fbye gitmiş topçuyu söylemez dedim 😂

benim net carlos ya herifin prime dönemi şuan ki en iyi 10 nodan daha teknikdi

maldinide defansif beklerin kralıydı

Baron yeni bir haber yazana kadar kendi senaryolarını atarlar sonra görüp ben takip etmiyorum bile yav diyerek heriften alırlar haberi .d

Düşüncelerimiz farklı. Daha yetenekli bir çocuğun önüne geçer ise ve o çocuk futbolu bırakıyorsa mental olarak ilerideki baskıları da karşılayamayacağının göstergesidir. Şimdi keşke transfer edilse denilen merih Demiral da fenerde forma şansı bulamayacağını anladığı anda Alanya ya gidiyor oradan İtalya seferi başlıyor. Zeki 2. Ligden Avrupa yapıyor. Yetenekli adam isteği hırsı yoksa sınırları zorlamıyorsa zaten birşey olamaz. Şimdi konuştuğumuz arda gebçlerbirliği alt yapısından bu noktalara geliyor. Herkes büyl takımların alt yapısından çıkacak diye birşey yok. Alt yapılarda sporculuk yapmış kendi evladı alt yapıda spor yapan bir kişi olarak söylüyorum bunları. Yeteneğim çok iyi olsaydı alt yapıdan çıkacak bir çok şans geçti elime. Çocuğum da keza öyle olacak. Ama istediği takımda olmuyor diye küsüp mücadeleye devam etmeyi bırakıyorsa zaten birşey olmaz o çocuklardan. Gerçekten de hem yeteneği hem de mental yapısı buna müsait ise o çocuğu fizandan bulur çıkartırlar piyasaya...

Bu çocuklar 16-18 yaşlarında.. Evet genç yaşta o olgunluğu ve azmi gösterip aynı şevkle devam eden örnekler olabilir ama her çocuk öyle olacak diye bir şey yok. Bazısı o yaşlarda henüz daha kırılgan olabilir. Şans verilse belki mental olarak da güçlenecektir. Her çocuk bunu 18 yaşından önce öğrenmez. Ciddi üst seviye sporcu olmasına rağmen hala duygusal olan ve baskıyı zaman zaman kaldıramayan örnekler bile görüyoruz. Onlar da kendi alanlarında GOAT olamazlar belki ama bu kötü sporcu oldukları anlamına da gelmiyor. H. Şükür bile mesela duygusal topçuydu, o kadar başarıya rağmen birkaç maç kötü oynayıp gol atamayınca strese girerdi, beklerdik ki bir maç iyi oynasın da açılsın, açılana kadar kanser ederdi bazen. Timo Werner, baskıyı kaldıramadığı çok açık ama hala üst düzeyde futbol oynuyor. Martina Hingis, bir dönemin altın tenisçisiydi, grand slam'leri topluyordu, Steffi Graff'a saçma sapan bir final kaybetti, kariyeri tepetaklak gitti, yani mental olarak belli ki güçlü değildi ama buna rağmen birkaç sene dünyanın en iyi kadın tenisçisiydi. Yani herkes aynı mental güçte olacak diye bir şey de yok. Kerem dirayetliymiş, tebrik ediyorum ama ona yapılanın aynısını başkasına yapılınca "vazgeçiyorsa asla topçu olamazdı" gibi bir durum yok. Gayet de olabilirler. Kerem bile düşünmüş işte bırakmayı. Belki etrafında onu iten ekstra birileri olmasa bırakacaktı. Belki bazı oyuncuların hayatında yoktur öyle onları itecek birileri.

dj recep akman hey dj hey dj

Hey bu benim favori parçam, diyorsan;
Eğlenceye devam
Kıyak parçalar ve Kıyak ortam için işte numaram
Dört-Beş-Sıfır-Beş-Dokuz-Altı

Radiopop istek hattı
Güneşli bir yaz akşamı
Yepyeni bir saat Günün ilk istek parçası
Hamza -Efe akman kardeşlere gözaltı

:yoji:

Fabrizio Kolpana'ya rakip önerim Rodop @Kolpa Kemal Kürek
FABRIZIO KOLPANO olarak Süleyman Rodop ve Kadir Çetinçali hiç bir sey bilmiyor olmalari onlara karsi olan saygimizi kesinlikle kaybetmek istemiyoruz. Iki yasli kurt 100% cimbomlu meslektaslarimiza kucak dolusu sevgilerimizi iletiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt