- 22 Ağustos 2010
- 32.828
- 37.638
- 3.033
gs'i bildin lan vallahi bravo.gsdemi dünyadamı?
gsde net ergün
dünyada net maldini
dünyayı bilemedin.
sinisa mihajlovic tabiki. rip.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs'i bildin lan vallahi bravo.gsdemi dünyadamı?
gsde net ergün
dünyada net maldini
Ilgiyi ustune cekmeye calismaerden timurla ilgili şifreleri veriyorum ve astro degerlendirme yapıyorum ama kimsenin şeyinde degil
Son paranı bana harcadın demek duygulandimParam kalmadi
Ergün iyiydi de Hakan Ünsal varken Ergün ün ismi çıkması şaşırtır. Roberto Carlos isminin çıkmaması da enteresan...gsdemi dünyadamı?
gsde net ergün
dünyada net maldini
gs'i bildin lan vallahi bravo.
dünyayı bilemedin.
sinisa mihajlovic tabiki. rip.
Düşüncelerimiz farklı. Daha yetenekli bir çocuğun önüne geçer ise ve o çocuk futbolu bırakıyorsa mental olarak ilerideki baskıları da karşılayamayacağının göstergesidir. Şimdi keşke transfer edilse denilen merih Demiral da fenerde forma şansı bulamayacağını anladığı anda Alanya ya gidiyor oradan İtalya seferi başlıyor. Zeki 2. Ligden Avrupa yapıyor. Yetenekli adam isteği hırsı yoksa sınırları zorlamıyorsa zaten birşey olamaz. Şimdi konuştuğumuz arda gebçlerbirliği alt yapısından bu noktalara geliyor. Herkes büyl takımların alt yapısından çıkacak diye birşey yok. Alt yapılarda sporculuk yapmış kendi evladı alt yapıda spor yapan bir kişi olarak söylüyorum bunları. Yeteneğim çok iyi olsaydı alt yapıdan çıkacak bir çok şans geçti elime. Çocuğum da keza öyle olacak. Ama istediği takımda olmuyor diye küsüp mücadeleye devam etmeyi bırakıyorsa zaten birşey olmaz o çocuklardan. Gerçekten de hem yeteneği hem de mental yapısı buna müsait ise o çocuğu fizandan bulur çıkartırlar piyasaya...
Sen mi taktin yuhgsden istifa sebebi bu adam
ben buna sivrisinek lakabını takmıştım
Kingzat hariç pek ciddiye almamak lazım diğerleriyle arasına en az 2 Tier'lık fark yaratmış.Baron yeni bir haber yazana kadar kendi senaryolarını atarlar sonra görüp ben takip etmiyorum bile yav diyerek heriften alırlar haberi .d
dj recep akman hey dj hey djicardi
FABRIZIO KOLPANO olarak Süleyman Rodop ve Kadir Çetinçali hiç bir sey bilmiyor olmalari onlara karsi olan saygimizi kesinlikle kaybetmek istemiyoruz. Iki yasli kurt 100% cimbomlu meslektaslarimiza kucak dolusu sevgilerimizi iletiyoruz.Fabrizio Kolpana'ya rakip önerim Rodop @Kolpa Kemal Kürek