Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35 milyon euro artı sonraki satıştan yüzde 20 payla barişı satarız bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün yatırıp yatırıp kaldırdığı içinden geçtiği stoper, epl de forvetin krallarının kabusu olmuş, en son bilmem kaç sene önce çalım yemiş değişik hayvan gibi bişi. Gücü ile öne çıkan stoperi gücü ile eziyor. Şuan tüm dünya Türklerdeki sarı kafalı adam diye Barıştan bahsediyor. Abuk subuk adamlara 70-80 verdik, Barışa 40 falan bedava diyen ta kendileri, kendi taraftarları zaten.60 maça çıkmış bu sezon, oynadığı takım şampiyon olmuş, bulunduğu milli takım çeyrek final oynamış, şampiyonada oynağı maçın birinde maçın adsöı seçilmiş, 5 değişik mevkide oynayabiliyor. 24 yaşında.
Böyle bir topçunun epl ye satış rakamı 60 milyondan aşşağı olamaz.

Artık transfer yapsak fena olmayacak sanki. Neyi beklediğimizi anlamış değilim.

Barış’ın bu sene takımda kalması ve hem ligde 5. yıldız hem de Avrupa’da başarı mı,
yoksa bu yönetimin elinde muhtemelen çarçur olacak 30 milyon Euro mu?

Barış icardi ile birlikte cl'de sahne alınca çok şey değişecek. milli maçlarda ısrarla pas atmayanlar yüzünden gösterebileceği performansın yarısını bile gösteremedi.

Bizde neler yapar neler. 1 sene net kalmalı. Barış'ı satmak ihanettir.

Yani Sevilla maçlarına denk geldiğim de oldu, aklımda kalan bir oyuncu olmamış, tanımıyorum bu sebeple. O yüzden şaşkınım ismi çıktığından beri. Fb için belki faydalı olur ama bizim forvet rotasyonu için harcadığımızı bonservisi düşününce rakam korkunç...
Ben beğenmiştim de Ceko ile aynı tip adam. Ceko’yu kesebilir mi emin değilim açıkçası. Koç para harcamayı kafaya koymuş, harcamazsa tefe koyulacağı için harcamak için harcayacak bence

Başımızda 7 aydır bu takıma bir sağ bek alamayan yönetim varken elimizdeki kanadı, stoperi satıp daha fazla ızdırap çekmeye gerek yok.

Barış bu sezon satılmaz bence yani kimse 35-40 vermez gibi geliyor he biri dara duser, denemek ister EPL takimlari için çerez ora olabilir ama onun dışında tek sezon performansı ile o paraları bizdeki oyuncuya vermezler bu senede kalıp, istikrarını korur, CL'ye kalıp iş yaparsa seneye 50 bile verirler o yüzden bu sezon zor. Tabii bizimkiler 7 milyon kiralama, 15 milyon "zorunlu" ama şartı bağlı opsiyon, 6 milyon bonus gibi saçma sapan bir sözleşme görüp üstüne atlamazsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt