Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer yapılır ben satış beklemiyorum dedim. İkisinin de zengin başkanı var bakmayın yoksa durumları bizden çok daha beter de dile getirmiyolar. koçun kulube verdiği parayı hiçbir başkan kulübüne veremez. Sponsor adi altında besliyo kOÇBu besiktas fener nasıl alıyor. O transferler yapilacak
Aras kargom napiyon nerelerdesin
İstifa ettim işten, yarın da önemli bir iş görüşmem var. Özgürlüğümün tadını çıkartıyorumAras kargom napiyon nerelerdesin
Bu sene Barış ı satan şerefsizdir!Barisi 30-35e dahi satan şerefsizdir
AfferimBu sene Barış ı satan şerefsizdir!
Hayırlısı olsun senin içinİstifa ettim işten, yarın da önemli bir iş görüşmem var. Özgürlüğümün tadını çıkartıyorum![]()
Yapılmazsa napıcan hayırdırBu besiktas fener nasıl alıyor. O transferler yapilacak
Hayır değil. KAP bayram tatillerinde bile açık. Hafta sonları borsa kapalı olduğu için KAPa aciklama yapmayı tercih etmez kuluplerBugün Pazar kap kapalı..
İnşallah, çok teşekkür ederim. Umut muhtemelen @Murat Durmaz ın konusuna pusu kurmuşken yaz uykusuna dalmıştırHayırlısı olsun senin için
Kuzenin umut simsek napiyor. Yan gelip yatıyor mu
@Hayri Cund kap dairesi şefi hayri bey 6 sene önce kapalı diye bilgilendirmişti biziHayır değil. KAP bayram tatillerinde bile açık. Hafta sonları borsa kapalı olduğu için KAPa aciklama yapmayı tercih etmez kulupler
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi