Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferdi'yi kaça pazarlayacaklar acaba

Bu besiktas fener nasıl alıyor. O transferler yapilacak
Transfer yapılır ben satış beklemiyorum dedim. İkisinin de zengin başkanı var bakmayın yoksa durumları bizden çok daha beter de dile getirmiyolar. koçun kulube verdiği parayı hiçbir başkan kulübüne veremez. Sponsor adi altında besliyo kOÇ

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımda defolu en az 3-4 mevki varken biz hala davinson,nelsson,barış gibi takımın demirbaşlarını satmayı konuşuyoruz

Geçen sene boey gitti Avrupa’dan elendik
Yerine son gün zar zor alabildiğimiz adamın 90 dk oynamışlığı yok

Zaniolo ve Kerem vardı elde satışa açık iki isim.. zaniolo yu yine satamadık, Kerem de elde kaldı muhtemelen

Kadroyu güçlendirmemiz lazım satış yapmanın sırası değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

senelerdir nasıl transfer yaptığımız belli.. iyi bir adam bulduktan sonra gönderdiğimizde senelerce o pozisyon dolmuyor.. avrupada başarı olmadıkça dışarı oyuncu satamıyorsun iyi paraya.. adamda yetiştiremiyoruz.. ama bizde lig şampiyonluğu herşeyden önemli.. bazı oyuncular satılır bazıları satılmaz.. satılmayacakları satarak 10 katı para harcayıp yerini dolduramamak.. paraların nerelere gittiği bile belli olmuyor.. kupaya mı ihtiyacın var paraya mı? farklı finansal kaynak üretmek olmalı amaç.. yeri dolacak adamı satmak mantıklı olan.. İkardiyi 20-30 satmak mantıklı mı? veren olsa fmciler hemen satar.. eee bak dünyada sayılı adam sinerji ortaya koyması ise yüzyılda bir olur.. Barışı şu an para satın alamamalı. senin hedefin yoksa sat.. bizim dünya futbolundaki yerimiz belli.. paran da olsa öyle her istediğini getiremezsin ki zaten kazıklanıp duruyoruz..

Guela Doue bu geceye kadar KAP gelmeli. 8 numarada 1 hafta içinde bitmeli. Öyle çok vakit kaybettik ki

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır değil. KAP bayram tatillerinde bile açık. Hafta sonları borsa kapalı olduğu için KAPa aciklama yapmayı tercih etmez kulupler

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Hayri Cund kap dairesi şefi hayri bey 6 sene önce kapalı diye bilgilendirmişti bizi

Wesley texeria kim fener ilgilniyormuş. Babası sneijder hayranı mıydı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt