Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut altyapıdan bir cacık olmaz. Doğru düzgün tesis yok, ilgilenen yok, yatırım yok.

Geçen sene çok iyi bir sunum yapılmıştı, projenin uygulamaya geçmesi için tek kişi görevlendirilmemiş yönetimde.

Hamit belki bir ise yarar ve almanlar gibi en yüksek 2 ligden oynayan takimlar icin max 10 sene sonra "Altyapi performans merkezi" zorunlu sistemi getirir diye bekliyordum.

Adamlarin o merkezlerde oyuncular icin yatili yurdu, spor psikologlar, sosyal hizmet uzmani, oyuncular icin yakindaki okullar ile kooperasyonlar cünkü herkes profesyonel olamaz diye, Futbol disi da cocuklari gelistirmeye bakiyorlar ve o merkezlerde mecburen full time görevli iscileri oluyor takimlarin.

Böyle profesyonel sistem Türkiye'ye hic gelir mi? Ben olsam yayin gelirin bir kismini takimlara tek böyle seye harcama zorunlulu ile verirdim. Ona kullanmayana, bir sene sonra para cezasi verirdim ve yayin gelirini keserdim

Bu arada Kaan'ın durumu ne olacak acaba, ameliyat olacak mı ki? Olmayacak ise, devam eden rahatsızlığı ne ölçüde etkileyecek acaba kendisini.

Kaan dusundugumuzden buyuk oyuncu ya

Tek handikapi cabukluk o da olsa 35e kadar trye gelmezdi zaten herhalde

Oyun bilgisi sogukkanlilik cok yonluluk teknik liderlik her sey var
Aslında çabukluğa pek ihtiyacı yok oyun zekasıyla onu kapatabiliyor kimi futbolcu böyleydir geçen sene sakatlığı bir dönem baya artmıştı o olmasaydı yine elimizi çok güçlendirirdi buna rağmen sakat sakat sattığımız Boey yerinde idare ettirdi daha iyisini yapamazdı şöyle bir bakıncada özellikle turnuvada izleyince underrated kaldığı net belli oluyor.

O yüzden Emin Bayram'ı da aynı şekilde Kaan gibi yetiştirmek lazım stoper, bek, orta saha benzer özellikleri var ayağı temiz hava toplarında iyi.

Kaan dusundugumuzden buyuk oyuncu ya

Tek handikapi cabukluk o da olsa 35e kadar trye gelmezdi zaten herhalde

Oyun bilgisi sogukkanlilik cok yonluluk teknik liderlik her sey var
Hojberg çöpüne falan o paraları vermeye gerek yok sağlam bi kaanı gözümü kırpmadan tore yanına atarım. Gitsinler hücuma da destek veren atletik bi 8 alsınlar

GR4NKmbbQAAQ7QB

Bana ziyech mi zaha mi kalsin derseniz

Zaha derim

Ziyech i 10 noya monte edip mertens ile rotasyon uygulamak fena olmaz sanki

Ziyech te mertens te belli aralıklarla oynar ikisinin oyun aklı ligin çok üzerinde fizik kaliteleri anca birbirleriyle rotasyonlu oynamayı kaldırır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Para edecek topçularımızdan kimse satilmamalı ben gitmek istiyorum demedikçe. Erden Timur gibi biri yok bir kez 30 gördük diye 30-40 yazmaya başladık.

1. si verilecek ilk teklife okey der bunlar öyle yüksek satış falan beklemiyorum.

2. si oldu da sattık parayı kullanamazlar, istedikleri oyuncuları alamazlar. Takım güç kaybettiği ile kalır.

Örneğin Bay'a 20 verseler iyi teklif diye satmayı düşünür bunlar korkum büyük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt