- 12 Haziran 2015
- 36.037
- 31.699
- 2.693
Hazırlık maçına az kaldı. Michy-Wilf merakla bekliyorum izlemek için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Offf dar puma formayla omuzları daha belirgin olacak müthiş işler yapacak bu sene
Mevcut altyapıdan bir cacık olmaz. Doğru düzgün tesis yok, ilgilenen yok, yatırım yok.
Geçen sene çok iyi bir sunum yapılmıştı, projenin uygulamaya geçmesi için tek kişi görevlendirilmemiş yönetimde.
Fıtık ameliyatı yine nerden baksan 1.5-2 ayı bulur kanka koşulara başlaması. Arkadaş olmuştu kasıktan en ufak zorlamada tekrar yırtılma riski oluyor. Kaanda da kasık fıtığıydı herhaldeKaan ameliyat olacak mi ne kadar uzak kalacak
Canımızı sıkacak 2 sual
Aslında çabukluğa pek ihtiyacı yok oyun zekasıyla onu kapatabiliyor kimi futbolcu böyleydir geçen sene sakatlığı bir dönem baya artmıştı o olmasaydı yine elimizi çok güçlendirirdi buna rağmen sakat sakat sattığımız Boey yerinde idare ettirdi daha iyisini yapamazdı şöyle bir bakıncada özellikle turnuvada izleyince underrated kaldığı net belli oluyor.Kaan dusundugumuzden buyuk oyuncu ya
Tek handikapi cabukluk o da olsa 35e kadar trye gelmezdi zaten herhalde
Oyun bilgisi sogukkanlilik cok yonluluk teknik liderlik her sey var
Reis ipleri eline almış fena geliyor
Hojberg çöpüne falan o paraları vermeye gerek yok sağlam bi kaanı gözümü kırpmadan tore yanına atarım. Gitsinler hücuma da destek veren atletik bi 8 alsınlarKaan dusundugumuzden buyuk oyuncu ya
Tek handikapi cabukluk o da olsa 35e kadar trye gelmezdi zaten herhalde
Oyun bilgisi sogukkanlilik cok yonluluk teknik liderlik her sey var
FM yalan mı söylüyor Cafer beyDouenin de defansi arizali deniyor
Ortasahaya 6 ozellikli oyuncu almak elzem hale geldi bnc
Bende aynı şekilde derim iyi bir kamp yemiş bu sene kendini göstermek isteyen Zaha ciddi fark yaratabilir.Bana ziyech mi zaha mi kalsin derseniz
Zaha derim
Doue arkaya atılan toplarda uyuyabiliyor. Solda yine arkaya atılan toplarda sıkıntı yaşayan köhn varken sağa da böyle birini almak ne derece doğru bilmiyorumDouenin de defansi arizali deniyor
Ortasahaya 6 ozellikli oyuncu almak elzem hale geldi bnc
Profilini gormedim atsanaFM yalan mı söylüyor Cafer bey
Olacaksa şimdi olmalı. Tatili olur zaten 10 günGecmis olsun o halde
Batsman'ı olan kazanmış.
Maaslari arasinda 3 kata yakin fark varBana ziyech mi zaha mi kalsin derseniz
Zaha derim
Bana ziyech mi zaha mi kalsin derseniz
Zaha derim